24 Νοε 2016

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ

Οι οπαδοί του Άγιαξ αποθέωσαν τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που γιούχαρε τους παίκτες!

 

 

Υπόκλιση από τους φίλους του Άγιαξ σε αυτούς του Παναθηναϊκού! Οι πράσινοι αποδοκίμασαν τους παίκτες του τριφυλλιού και λίγο μετά αποθεώθηκαν από τους γηπεδούχους για την παρουσία τους στην Ολλανδία. 

Ο κόσμος του Άγιαξ υποκλίθηκε σε αυτόν του Παναθηναϊκού που έδωσε το «παρών» στην «Amsterdam Arena» για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του έβδομου ομίλου του Europa League.

Αρχικά, οι παίκτες του «τριφυλλιού» πλησίασαν στην εξέδρα που ήταν οι φίλοι της ομάδας και τους χειροκρότησαν για τη βροντερή παρουσία τους στην Ολλανδία και ενώ δεν υπήρχαν σοβαρές ελπίδες για πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης. Ο κόσμος των «πράσινων» αποδοκίμασε χλιαρά, δείχνοντας την απογοήτευσή του για την κακή εικόνα της ομάδας του Αντρέα Στραματσόνι και τον αποκλεισμό που σφραγίστηκε με τη σημερινή ήττα (2-0) και έστειλε έτσι το μήνυμά του.

Στη συνέχεια οι φίλοι του «Αίαντα», πλησίασαν στην εξέδρα που ήταν οι φιλοξενούμενοι και τους χειροκρότησαν, βγάζοντάς τους… το καπέλο για το γεγονός ότι έκαναν αυτό το ταξίδι υπό αυτές τις συνθήκες και ότι φώναζαν από την αρχή μέχρι το τέλος.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη