2 Ιαν 2017

Φωτογραφία του δράστη που σκόρπισε το θάνατο στο κλάμπ Reina

Στη δημοσιότητα δόθηκε πριν από λίγη ώρα σήμερα φωτογραφίες και βίντεο με τον δράστη της πολύνεκρης
τρομοκρατικής επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο Reina στην Κωνσταντινούπολη την ώρα που εισβάλει στο κέντρο. Στο βίντεο διακρίνονται πολίτες που τρέχουν για να σώσουν τη ζωή τους. Στη δημοσιότητα δόθηκαν και φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη.
Πρόκειται για φωτογραφίες από κάμερες ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Πόλης όταν ο δράστης, o oποίος φαίνεται νεαρής ηλικίας, ταξίδευε. Δεν έχουν γίνει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές, όπως το όνομα, η ηλικία ή η εθνικότητά του.
Σύμφωνα με τα τουρκικά MME ωστόσο, η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο δεν απεικονίζει το μακελάρη της επίθεσης αλλά έναν υπήκοο από το Καζακστάν ο οποίος υπέβαλε διαμαρτυρία βλέποντας τη φωτογραφία του.
Tο όπλο με το οποίο έσπειρε το θάνατο, άφησε στον τόπο του εγκλήματος o μακελάρης του νυχτερινού κέντρου της Κωνσταντινούπολης όπως δήλωσε την Κυριακή ο τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ. Το όπλο αναμένεται να διευκολύνει τις τουρκικές αρχές για την ταυτοποίηση του δράστη.
Διέψευσε παράλληλα τις αναφορές αυτοπτών μαρτύρων που επικαλούνταν μέσα ενημέρωσης, ότι ο δράστης ήταν ντυμένος Άγιος Βασίλης.
Δεν έχουν γίνει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές, όπως το όνομα, η ηλικία ή η εθνικότητά του.





liberal.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη