10 Μαΐ 2017

"Έγραψε" τους "πράσινους" ο Μπεργκ - Μόνο σ΄ αυτή "μαρτύρησε" τι θα κάνει – Ποια Κίνα; Εκεί "πηγαίνει"!

Φωτιές έχει ανάψει ο Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό με τη δήλωση που έκανε για την παραμονή του στο Τριφύλλι και
όλοι ψάχνονται να μάθουν ποιες είναι οι πραγματικές βλέψεις του Σουηδού σούπερ σταρ.
Πάντως, από χθες ο SportDog σάς έχει αποκαλύψει γιατί ο έμπειρος φορ είναι τόσο "στραβωμένος" με την κατάσταση στο σύλλογο, με αποτέλεσμα να σκέφτεται, για πρώτη φορά, τόσο σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από την ομάδα.
Από την άλλη, γράφτηκε σήμερα ότι ο παίκτης εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του πως ποτέ δεν είπε ότι θέλει να φύγει και πως επιθυμεί να δει τον Παναθηναϊκό αυτό το καλοκαίρι να ενισχύεται, κάτι που, όμως, δε φαίνεται να έχει συμβεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog.
Ο Σουηδός γενικά είναι πολύ κλειστός τύπος, δεν ανοίγεται εντός της ομάδας και συνεπώς θεωρείται πολύ ακραίο να μίλησε στους συμπαίκτες του για ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με την παραμονή του στην ομάδα.
Αν όντως ο Μπεργκ σκέφτεται το καλοκαίρι να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, που σαφώς περνάει από το μυαλό του, για τους λόγους που σας αναλύσαμε χθες, τότε αυτό θα το έχει συζητήσει μόνο με την οικογένειά του και όχι ενώπιον όλη της ομάδας στο Κορωπί.
Εξάλλου, δεν αποκλείεται στο σημερινό προγραμματισμένο ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μαρίνο Ουζουνίδη, να συζητηθεί το θέμα του Σουηδού φορ και να παρθούν αποφάσεις σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει η διοίκηση για τον μεγάλο της άσο, ειδικά αν ο μάνατζέρ του φέρει, όπως ακούγεται, μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό.
Πάντως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σκύλος, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, δεν υπάρχει κανένα επίσημο ενδιαφέρον από την Κίνα, όπως κυκλοφόρησε. Χωρίς αυτό να σημαίνει, βέβαια, ότι δεν μπορεί να προκύψει στο μέλλον μία σοβαρή προσφορά από τη συγκεκριμένη αγορά, όπως συνέβη στο παρελθόν, αν και ο παίκτης θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και σε μια ομάδα που θα έχει ελκυστικό πρότζεκτ και σοβαρούς στόχους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη