«Απόλυτος μονάρχης ο Μπουτάρης»

10 Μαΐ 2017

«Απόλυτο μονάρχη» χαρακτηρίζουν τον δήμαρχο
Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, μέσω ανακοίνωσης, ο πρώην αντιδήμαρχος, Ανδρέας Κουράκης και ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Σωκράτης Δημητριάδης.
Αφορμή στάθηκε η επιστολή του δημάρχου, με την οποία τους ζητά εντός τριών ημερών να προχωρήσουν σε μελέτη για τις εργασίες που χρειάζεται το 12ο Δημοτικό Σχολείο, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Μαρία Κάλλας.
«Συμπεριφερόμενος ως απόλυτος μονάρχης που του ανήκει το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, έδωσε εντολή σε δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης και της μείζονος αντιπολίτευσης να εκπονήσουν τεχνικοοικονομική μελέτη για εργασίες συντήρησης [...] εντός τριών ημερών! όταν ο ίδιος και οι πολιτικοί προϊστάμενοι-αντιδήμαρχοι δεν κατάφεραν να την εκπονήσουν εδώ και 2 ολόκληρα χρόνια (730 ημέρες) και να δώσουν λύση σε ένα χρονίζον θέμα που ταλαιπωρεί μεγάλη ομάδα συμπολιτών μας και τα παιδιά τους», υποστηρίζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι στην ανακοίνωσή τους, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης, δηλώνοντας πως ο δήμαρχος βρίσκεται σε «πλήρη απόγνωση». «Αναγνωρίζει ότι δεν μπορεί να λύσει το παραμικρό θέμα και παραδίδει τα κλειδιά του δημαρχείου πριν, καν, λήξει η θητεία της διοίκησής του. Μετά από δύο χρόνια εμπαιγμού προς μαθητές και γονείς και περιπετειών στις οποίες τους ενέπλεξε, ο δήμαρχος θέλει να βρει λύση σε τρεις μέρες και μάλιστα μεταφέρει την ευθύνη σε δημοτικούς συμβούλους -ο ένας από τους οποίους είναι δημοτικός σύμβουλος των "Εντάξει"», αναφέρει ο κ. Καλαφάτης.

.newsbeast.gr/
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη