20 Μαΐ 2017

Αποστολή με Γλύκο, αλλά και αρκετούς απόντες

Ο Παναγιώτης Γλύκος ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση του και μπήκε στην 19μελή αποστολή που επέλεξε ο Βλάνταν Ιβιτς που
δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ουάρντα, Ενρίκε, Σάκχοφ, Κρέσπο, Βαρέλα και Μυστακίδη.
Τη νίκη που θα του επιτρέψει να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του τελευταίου στόχου της σεζόν, δηλαδή της εξασφάλισης θέσης τα προκριματικά του Champions League, ψάχνει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στον Πανιώνιο.
Απέναντι σε έναν αντίπαλο, δηλαδή, που έχει κερδίσει όλη την ποδοσφαιρική γνώμη με τη συνολική παρουσία του αυτή τη σεζόν. Συνεπής στο αγωνιστικό του πλάνο και πάντα σοβαρός μέσα στο γήπεδο, ο Πανιώνιος όχι μόνο μπήκε στα Play Offs, αλλά παραμένει κι αήττητος δύο αγωνιστικές μετά την έναρξη του μίνι πρωταθλήματος.  Έχει ήδη προσπεράσει την ΑΕΚ, την οποία νίκησε στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό και στοχεύει στην κορυφή.
Όλα αυτά αποτελούν παράσημα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, ωστόσο, δεν επηρεάζουν στο ελάχιστο το έργο του ΠΑΟΚ. Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν τη νίκη και διαθέτουν την ποιότητα για να ορίζουν την τύχη τους. Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και είχε ως αντικείμενο την τακτική.
Στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού βρίσκεται κι ο Παναγιώτης Γλύκος που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση. Κανονικά προπονήθηκε κι ο Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος έχει ένα αιμάτωμα στους οπίσθιους μηριαίους από το χτύπημα του Βλαχοδήμου στη Λεωφόρο.
Ο Βραζιλιάνος δεν θ’ αγωνιστεί καθώς θα εκτίσει την τιμωρία του επειδή συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Εκτός είναι και οι επίσης τιμωρημένοι Σάκχοφ , Ουάρντα , Κρέσπο και οι τραυματίες Βαρέλα, Μυστακίδης.
Στην αποστολή για τον αγώνα της Τούμπας συμμετέχουν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κίτσιου, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Χατζηισαϊας, Κάνιας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη