12 Μαΐ 2017

Αποκαλυπτική μαρτυρία: «O αγγειοχειρουργός είχε βγει με την 36χρονη»

Ο σύζυγος του θύματος είχε πάρει τηλέφωνο τον χειρουργό - Ο συλληφθείς είπε στον φίλο του ότι η γυναίκα ήταν ερωτευμένη
μαζί τουΝέα στοιχεία φέρνει στο φως το protothema.gr για την υπόθεση του αγγειοχειρουργού που φέρεται να δολοφόνησε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου εργαζόταν, την άτυχη μεσίτρια, μητέρα τριών παιδιών.

Το protothema.gr αποκαλύπτει την κατάθεση που έδωσε γιατρός-αγγειοχειρουργός ο οποίος γνώριζε τον 38χρονο και εργάζεται και ο ίδιος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Ο γιατρός αποκαλύπτει πως το μοιραίο απόγευμα, τελευταία φορά που είδε τον 38χρονο ήταν περίπου στις πέντε το απόγευμα.

«Τον…  γνωρίζω καθ΄ όσον είναι ειδικευόμενος αγγειοχειρουργς και θα ήταν μαζί μας μέχρι να συμπληρώσει την ειδικότητά του. Στις 26/4/2017 το Ιπποκράτειο νοσοκομείο είχε γενική εφημερία και υπήρχαν και προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία αγγειοχειρουργικής φύσεως από το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Κάναμε μία μικροεπέμβαση μαζί και έστειλα τον… να γράψει στο βιβλίο ασθενών των επειγόντων τα στοιχεία της ασθενούς. ήταν περίπου 5. Έκτοτε δεν ξαναείδα τον… Την επόμενη ημέρα τον είδα κανονικά στο νοσοκομείο, όπου ενημερώθηκα ότι υπήρχε μία γυναίκα που αναζητούνταν και είχε ραντεβού μαζί του την προηγούμενη ημέρα για σκληρυντικές ενέσεις και ευρυαγγείες. Μας είπε ότι η γυναίκα ήρθε στο νοσοκομείο αλλά δεν κατάφεραν να συναντηθούν γιατί αυτός άργησε και εκείνη έφυγε».

Μάλιστα σύμφωνα με την κατάθεση του γιατρού την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης ο σύζυγος της άτυχης μεσίτριας είχε καλέσει τον γιατρό. Ο 38χρονος μάλιστα είχε εκφράσει την ανησυχία του ότι θα τον μπλέξει από την επόμενη ημέρα της «εξαφάνισης» της Ντιάνας.  «Μου είπε ότι τον κάλεσε η σύζυγος της εξαφανισμένης γυναίκας και ρωτούσε για αυτήν. Μου είπε ότι του έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να μην φανεί ότι κρύβει κάτι. Αργότερα πίνοντας καφέ μου είπε ότι ανησυχούσε ότι θα μπλέξει με την υπόθεση και μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε βγει για καφέ με αυτή την γυναίκα αλλά δεν είχαν ερωτικές σχέσεις.  Παρόλα αυτά μου είπε ότι η γυναίκα ήταν μάλλον ερωτευμένη μαζί του και αντάλλασσαν μηνύματα στο Facebook. Αν θυμάμαι καλά ο…. μου είπε ότι είχε ξανακάνει σκληροθεραπεία με αυτή την κοπέλα».

Ο γιατρός που γνώριζε πολύ καλά τον 38χρονο που φέρεται να δολοφόνησε την 36χρονη, αποκαλύπτει πως στο παρελθόν είχε «ριχτεί» σε ασθενή μέσα στο νοσοκομείο.  «Θέλω να αναφέρω ότι κατά το παρελθόν ο… είχε οδηγήσει γυναίκα η οποία είχε έρθει παλαιότερα ως ασθενής στο νοσοκομείο σε χώρο που διατηρούσαν οι ειδικευόμενοι ως εφημερείο για να ξεκουράζονται και της ρίχτηκε. Σήμερα ο ….μου υπέδειξε την κοπέλα αυτήν η οποία είναι γνωστή του, στα επείγοντα η οποία βρέθηκε στο νοσοκομείο για ορθοπεδικό πρόβλημα. Σε ερώτηση μου τι είχε γίνει με τον… απάντησε ότι τον επισκέφτηκε μετά από πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα του… προς αυτήν, κάποια μέρα στο νοσοκομείο όταν αυτός εφημέρευε. Συγκριμένα έδειξα τα μηνύματα του… στον…. Μας είπε ότι ο…της ρίχτηκε αλλά αυτή δεν ενέδωσε και έφυγε. Αυτός ήταν και ο λόγος που όταν της δώσαμε ημερομηνία για προγραμματισμένο χειρουργείο κιρσών δεν προσήλθε, χωρίς όμως τότε να δικαιολογήσει την άρνησή της σε εμάς».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη