19 Ιουν 2017

Πρώην πολιτικός καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση της 103χρονης πεθεράς του

Ένας πρώην πολιτικός της Πενσυλβανίας καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος της
103χρονης πεθεράς του!
Όπως ο ίδιος ομολόγησε έπιασε τα στήθη της υπεραιωνόβιας γυναίκας που πάσχει από άνοια, παραδεχόμενος πως πρόκειται για το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του!
Ο Ουίλιαμ Σπίνγκλερ, πρώην Επίτροπος του Radnor Township, δήλωσε κατά τη διάρκεια της δίκης του ότι ήταν μια «ηλίθια, ακίνδυνη πράξη» που έχει καταστρέψει τη ζωή του «Θέλω να πω, η φήμη μου καταστρέφεται, η επιχείρησή μου καταστρέφεται», δήλωσε ο Spingler, 75 ετών και συμπλήρωσε: «Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να κάνω»!
Ο Σπίνγκλερ, παραδέχτηκε πως δύο φορές παρενόχλησε σεξουαλικά την πεθερά του αλλά αρνήθηκε πως σε μια τρίτη περίπτωση είχε μαζί της σεξουαλική επαφή!
Η ηλικιωμένη γυναίκα είναι η μητέρα της συζύγου του πρώην πολιτικού η οποία πέθανε το 2007. Από τότε και για τα επόμενα οκτώ χρόνια ζούσε μαζί με τον Σπίνγκλερ μέχρι που έπαθε άνοια και όταν η κατάστασή της πλέον επιδεινώθηκε την μετέφερε στο γηροκομείο.
Ο Σπίνγκλερ είπε στο δικαστήριο πως αυτό που έκανε ήταν να ακουμπήσει το στήθος της γυναίκας για να της προκαλέσει… σοκ και να τον αναγνωρίσει πως αυτός ήταν που μπήκε στο δωμάτιό της! «Μέχρι και πριν από τις 8 Δεκεμβρίου 2016 με αναγνώριζε. Από εκείνη την ημέρα και μετά δεν με αναγνώριζε εύκολα. Γι αυτό το έκανα. Για να της προκαλέσω ένα σοκ! Ήταν το πιο χαζό πράγμα που έκανα ποτέ μου», παραδέχθηκε!
Και τα δυο περιστατικά έγιναν στην τραπεζαρία του οίκου ευγηρίας κάτω από μια κουβέρτα που είχε βάλει ο Σπίνγκλερ πάνω στο στήθος της υπερήλικης γυναίκας, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν οι εργαζόμενοι εκεί.
Ο Σπίνγκλερ, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, κρίθηκε ένοχος και αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 10.000 δολαρίων. Η οριστική του ποινή αναμένεται να ανακοινωθεί στις 28 Σεπτεμβρίου.






makeleio.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη