16 Ιουν 2017

Έξαλλος ο Λάσκαρης! "Ποτέ δεν με συνέλαβαν, δεν θα τους περάσει…"! (BINTEO)

Σε κατηγορηματική διάψευση των πληροφοριών που τον ήθελαν να έχει συλληφθεί και να κρατείται στην ΓΑΔΑ
προχώρησε ο Νίκος Λάσκαρης.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης ξεκάθαρισε πως ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο κι έκανε λόγο για «πόλεμο» από ανθρώπους που δεν θέλουν να ξαναδούν την ομάδα ψηλά. «Δεν θα γίνει το δικό τους, εμείς θα τα καταφέρουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τόνισε, δε, πως βρισκόταν σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου είχε συνεχείς επαφές προκειμένου να βρει χορηγίες για το καλό του συλλόγους, ενώ έστειλε και μήνυμα του για την επόμενη μέρα: «Σύντομα θα ξεκινήσουν οι πληρωμές ώστε να τελειώσει η φετινή χρονιά και να ασχοληθούμε μόνο με τη future plan της πενταετίας».

Αναλυτικά η δήλωση του Νϊκου Λάσκαρη

«Αναφορικά με τη φημολογία περί σύλληψής μου, θα ήθελα και μ’ αυτόν τον τρόπο να τη διαψεύσω κατηγορηματικά. Δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Αντιλαμβάνομαι όμως τις σκοπιμότητες. Βρισκόμουν σήμερα εδώ στο Hilton, στην Αθήνα με εκπροσώπους μεγάλων ομίλων εξωτερικού για θέματα sponsoring του ΑΡΗ.

Τώρα, αν είναι τυχαίο ότι έγινε αυτή η επίθεση ακριβώς την ίδια μέρα, μου φαίνεται παράλογο. Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας, ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του, έχουμε λάβει πάρα πολλά μηνύματα περί αυτού. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να ξαναφτάσουμε τον ΑΡΗ εκεί που πρέπει. Σε κάποιους αυτό μπορεί να μην αρέσει, αλλά δε θα γίνει το δικό τους, εμείς θα το καταφέρουμε. Ζητάω τη βοήθεια όλων οι οποίοι σκέφτονται σαν κι εμάς, που θέλουν να ξαναδούν τον ΑΡΗ εκεί που ανήκει, αλλά με την αξία του. Δε θα μπούμε στο τριπάκι άλλων.

Σύντομα θα σας ενημερώσω και για τη συνέντευξη Τύπου την οποία ετοιμάζουμε, αλλά θέλω πριν γίνει η συνέντευξη αυτή να έχουν κλείσει κάποια θέματα τα οποία έτσι κι αλλιώς συζητούσαμε και σήμερα, αλλά διακόπηκαν για ένα «άλφα» χρονικό διάστημα, θα συνεχίσουμε την επόμενη εβδομάδα. Όσο για το άλλο θέμα το οποίο περιμένουν οι περισσότεροι, σύντομα θα ξεκινήσουν και οι πληρωμές ώστε να τελειώσει η φετινή χρονιά και να ασχοληθούμε μόνο με τη future plan της πενταετίας». 






sportdog.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη