ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΕΣ! Το ξεκάθαρο μήνυμα στον Ερντογάν – Θα υποχωρήσει ο Σουλτάνος;

26 Ιουν 2017

Αυστηρή προειδοποίηση με αποδέκτη τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέδωσε το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα ξεκαθάρισε στην Άγκυρα ότι δεν θα δεχτεί την παρουσία σε γερμανικό έδαφος των σωματοφυλάκων του Ερντογάν κατά τη σύνοδο της G20 τον Ιούλιο που πρωτοστάτησαν στον ξυλοδαρμό διαδηλωτών έξω από την πρεσβευτική κατοικία στην Ουάσιγκτον. Μάλιστα γερμανικές Αρχές ασφαλείας τόνιζαν ότι ξένες δυνάμεις δεν έχουν δικαίωμα δράσης σε άλλες χώρες ακόμη και δικαίωμα στην αυτοάμυνα.
Ο γερουσιαστής του Αμβούργου Άντι Γκρότε είπε στηνν  Die Welt: » Στους δρόμους μας μόνο η αστυνομία του Αμβούργου έχει λόγο και κανείς άλλος. Αυτό αφορά και άνδρες ασφαλείας ξένων χωρών»
Η τουρκική πρεσβεία έστειλε στο υπουργείο Εξωτερικών λίστα με 50 άτομα τα οποία θα συνοδεύσουν τον Ερντογάν στο Αμβούργο. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και άτομα που ενεπλάκησαν στα επεισόδια τον περασμένο μήνα.
Μάλιστα η υπόθεση δεν έχει τελειώσει για τους Αμερικανούς οι οποίοι προχώρησαν σε συλλήψεις και εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης για 12 μέλη της συνοδείας του Τούρκου προέδρου.
Η γερμανική προειδοποίηση έρχεται σε μια στιγμή που οι σχέσεις των δύο χωρών είναι στο ναδίρ με το Βερολίνο να αποχωρεί από τη βάση του Ιντζιρλίκ.

 crashonline.gr
Share

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΣΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΛΑΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη