ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

27 Ιουν 2017

Ο ΜΠΕΣΝΙΚ ΧΑΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.
Μετά από έντεκα μέρες παραμονής στο Ζέεφελντ, ο Ολυμπιακός παίρνει απόψε το δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα. Ο Μπέσνικ Χάσι έχει αποφασίσει να δώσει ρεπό στους παίκτες του για τρεις μέρες, πριν το φιλικό της Κυριακής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ενώ την επόμενη Τρίτη η ομάδα θα αναχωρήσει για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας στο Βέλγιο.

Ο Κοσσοβάρος προπονητής έχει πάρει τις αποφάσεις του για το ρόστερ της ομάδας και τις επόμενες μέρες θα ενημερωθούν σχετικά οι παίκτες που «κόβονται». Σίγουρο δεν είναι τίποτα, αλλά φαίνεται πως είναι επισφαλής η θέση των Μπουχαλάκη, Βιάνα, Γιαννιώτα και Κασάμι. Αντίθετα, πολλούς πόντους έχουν κερδίσει στο Ζέεφελντ οι Κούτρης, Ζντιέλαρ και Σισέ.

Εξάλλου, χθες άρχισαν προπονήσεις στου Ρέντη οι Ελιουνούσι, Ανσαριφάρντ και Μπεν, που θα ακολουθήσουν την ομάδα στο Βέλγιο. Αντίθετα, δεν έχει εμφανιστεί στο προπονητικό κέντρο ο Ντα Κόστα, που είναι προς πώληση, όπως και ο Πάρντο που όμως θα προπονείται με την ομάδα.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη