Θεσσαλονίκη: Γυναίκα κλέβει ένα μαγιό και γυρνάει για να πάρει και δεύτερο

27 Ιουν 2017

Τα κλοπιμαία, έχουν αξία 450 ευρώ, καθώς «επέλεξε τα ακριβά κομμάτια», όπως είπε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του
καταστήματοςΚαρέ - καρέ δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας καταστήματος σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, μια γυναίκα που κλέβει μαγιό.

 Σε κατάστημα αλυσίδας με γυναικεία εσώρουχα και μαγιό, μπήκε μια γυναίκα ως πελάτισσα. Ενώ έβλεπε τα σχέδια, βρήκε κάποια στιγμή την ευκαιρία και έβαλε ένα μαγιό στην τσάντα της. Αλλά δεν της έφτανε αυτό, καθώς ενώ έφευγε, γύρισε και έκλεψε ακόμα ένα. Το περιστατικό έγινε σε κατάστημα στο εμπορικό κέντρο του Mediterranean Cosmos, χθες το πρωί.

Όπως εξηγεί στο Seleo, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, η γυναίκα πήρε μόνο το κάτω μέρος από τα μαγιό, καθώς τα επάνω μέρη είχαν αντικλεπτικά. «Είχαμε αντικλεπτικά μόνο στο πάνω μέρος των μαγιό και στα κάτω μέρη δεν υπήρχαν εκείνη την στιγμή. Βρήκε την ευκαιρία, καθώς μια πωλήτρια έλειπε εκείνη την ώρα από το μαγαζί και η άλλη ήταν απασχολημένη με άλλη πελάτισσα» δηλώνει στο Seleo ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Τα κλοπιμαία, έχουν αξία 450 ευρώ, καθώς «επέλεξε τα ακριβά κομμάτια», όπως  λέει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης. protothema.gr/
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη