ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΕΡΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

22 Ιουν 2017

ΚΑΥΤΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛOYN ΣΟΚ.Ένα ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν ένας καθηγητής και μια πρώην φοιτήτριά του έχει προκαλέσει σάλο σε ένα Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα, καθώς και την κινητοποίηση των τοπικών αρχών που ερευνούν την υπόθεση.
Σύμφωνα με τη New York Post, όλα ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστό στους κόλπους του Southern University στο Μπατόν Ρουζ ότι σε δημοφιλή ιστότοπο πορνογραφικού περιεχομένου υπήρχε αναρτημένο ένα sex tape, με πρωταγωνιστή ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του προσωπικού του.

Η παρτενέρ του καθηγητή -ο οποίος είναι μάλιστα βαθιά θρησκευόμενος- είναι πρώην φοιτήτρια, είχε κερδίσει τον διαγωνισμό ομορφιάς που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο πανεπιστήμιο, και πλέον εργάζεται στο γραφείο του εν λόγω καθηγητή. Το σκάνδαλο ξέσπασε αμέσως, παρά το γεγονός ότι το επίμαχο βίντεο κατέβηκε λίγες ώρες αργότερα από το site.

Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του πανεπιστημίου επισήμανε ότι έχουν ειδοποιηθεί οι αστυνομικές Αρχές, αφού η διαρροή του βίντεο κινεί υποψίες για υποκλοπή προσωπικού υλικού από χάκερ και απόπειρα εκβιασμού.

Απέφυγε ωστόσο να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα των πρωταγωνιστών του βίντεο, αναφέροντας μόνο ότι εάν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν εσωτερικά, μετά από ενδελεχή έρευνα της αρμόδιας επιτροπής.


Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη