2 Ιουλ 2017

ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 52ΧΡΟΝΗ ΜΠΡΟΥΚ

H Βrooke Shields στα 52 της χρόνια φωτογραφίζεται με εσώρουχα για μεγάλο περιοδικό

1980. H Brooke Sheilds ήταν μόλις 15 ετών, όταν έγινε κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου Calvin Klein.
Σχεδόν 40 χρόνια μετά, η πρωταγωνίστρια της «Γαλάζιας Λίμνης», στα 52 της χρόνια έχει μια υπέροχη σχέση με το σώμα της. H ηθοποιός πόζαρε στον φακό με εσώρουχα Calvin Klein για λογαριασμό του νέου τεύχους του περιοδικού Social Life Magazine.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε μοιράστηκε αναμνήσεις από την πρώτη της συνεργασία με τον οίκο: «Κάθισα στο πάτωμα με το τζιν μου και ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή για μένα. Δεν ήθελα κανέναν άλλο στο δωμάτιο. Ηθελα να το ζήσω μόνη μου».
H ηθοποιός μίλησε ακόμα για τα όρια που έχει θέσει στις κόρες της ως προς την ενασχόλησή τους με τη μόδα. Προτεραιότητα θα πρέπει να δίνεται στις σπουδές.
Αν ένα παιδί μπει σε διαδικασία να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας, οι auditions και τα δοκιμαστικά ίσως να το αποσπάσουν από τα μαθητικά του καθήκοντα.Η 14χρονη κόρη της, Rowan και η 11χρονη κόρη της, Grier, αν θέλουν να μπουν στην βιομηχανία της μόδας θα πρέπει να περιμένουν... μέχρι την αποφοίτησή τους.Μια χρυσή συμβουλή που δίνει απευθυνόμενη σε όλες τις γυναίκες είναι να μην συγκρίνουν τον εαυτό τους με κορίτσια στην εφηβεία και να αποδεχτούν το σώμα τους σε κάθε δεκαετία της ζωής τους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη