12 Ιουλ 2017

Γιατί δεν φωνάζουν οι δικαστές τα γνωστά λαμόγια του ΟΤΕ και κάνουν τις πάπιες;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Αναρωτιέται ο Παναγιώτης Αποστόλου, ο Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” με άρθρα του στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, αλλά κανένας εισαγγελέας δεν κάνει κάτι προς το παρόν... Γράφει λοιπόν:


Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με την απουσία του μάρτυρος Χρήστου Καζαντζή, ο οποίος διατέλεσε Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Θεμάτων του ΟΤΕ εκείνη την περίοδο!
Πού είναι ο μάρτυρας Σπυρίδωνας Λούβρος, ο οποίος μετά τον ΟΤΕ τοποθετήθηκε Διευθυντής Προμηθειών στον ρουμανικό ΟΤΕ, τη Romtelecom, όταν το πάρτι της διαπλοκής μεταφερόταν από την Κηφισίας 99 (γραφεία ΟΤΕ) στο Βουκουρέστι με τυμπανοκρουσίες και πανάκριβες φιέστες διά των ευγενικών χορηγιών της Siemens και της Intracom;; Συναυλία, με την μεγάλη τραγουδίστρια κ. Άννα Βίσση (;;;)!
Πού είναι ο κ. Γεώργιος Χρυσολούρης που διατέλεσε μέλος του ΔΣ του ΟΤΕ και ακολούθως Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ επί εποχής Κώστα Σημίτη (1995-1998);;
Πού είναι ο κ. Πέτρος Λάμπρου, ο ταμίας του ΠΑΣΟΚ (1996) και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ (1993-1997);; Ο οποίος ακολούθως τοποθετήθηκε Διοικητής της “σκανδαλιάρας” Αγροτικής Τράπεζας (1997-2004), παρέα βεβαίως – βεβαίως με τον Χρήστο Καζαντζή;; Στην τράπεζα που μπούκωνε με δάνεια τα πολιτικά κόμματα της Πατρίδος;;
Γιατί λοιπόν προστατεύονται αυτά τα γνωρίζοντα πολλά, διευθυντικά στελέχη του ΟΤΕ και δεν καλούνται για να καταθέσουν;;
Από τη στιγμή που η κατάθεση του κ. Ιωάννη Βλάχου δεν έδωσε κάτι χρήσιμο;;
Ποιος τελικά προστατεύει τα αφεντικά αυτών των διευθυντικών στελεχών του ΟΤΕ;;
Ποιος τελικά προστατεύει τα πολιτικά λαμόγια;;
Ωστόσο, θα περιμένουμε στη συνέχεια να δούμε τι θα καταθέσουν, άλλα τέσσερα στελέχη του ΟΤΕ που ακολουθούν τον κ. Βλάχο!



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη