12 Ιουλ 2017

ΖΗΜΕΝΣ: Πλησιάζουμε στην πεμπτουσία της δίκης…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Στον Σεπτέμβριο περιμένουμε όλοι, να ακούσουμε μάρτυρες της δίκης πρώην και νυν διευθυντικά στελέχη της Siemens! Θα καταθέσουν με τη σειρά:
Ο κ. Πάνος Ξυνής που αντικατέστησε τον
Μιχάλη Χριστοφοράκο! Ο άνθρωπος που όταν ανέλαβε τα ηνία της Siemens, μίλησε για μια “νέα αναβαπτισμένη” εταιρεία, που θα την οδηγούσε σε συμμόρφωση, που δεν θα έδινε “χορηγίες” στα κόμματά! Άρα, αφού η Siemens έδινε “χορηγίες”, να μας ονομάσει τα κόμματα!
Ο επόμενος, είναι ο κ. Ευάγγελος Σέκερης! Το εν ενεργεία διευθυντικό στέλεχος της γερμανικής εταιρείας που ο μισθός του πληρώνεται από τη μητρική Siemens (;;;)!
Ο πλέον αξιόπιστος μάρτυς, όπως είχε πει το μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, Βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, στην εξέταση του μάρτυρα Σέκερη στην Επιτροπή!
Ακολουθεί η κατάθεση της μάρτυρος Κατερίνας Τσακάλου! 
Της διευθύντριας του γραφείου Χριστοφοράκου! Που κατέχει το καρνέ με τις συχνές επισκέψεις στο γραφείο Χριστοφοράκου των πολιτικών και των επιχειρηματιών με τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα της Siemens!
Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πως η κ. Τσακάλου γνώριζε το προϊόν αυτών των συναντήσεων! Σε ορισμένες ήταν παρούσα, αφού στη συνέχεια φρόντιζε για τη διεκπεραίωση του αποτελέσματος αυτών των συνομιλιών!


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη