14 Αυγ 2017

Η ΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

Ο Κώστας Καραμανλής - όλοι πλέον γνωρίζουν ότι έπεσε απ τις ενέργειες των ΗΠΑ - εκτός από τις στρατηγικές συνεργασίες με Ρωσία και Κίνα στους τομείς της ενέργειας και των
μεταφορών, σχεδίαζε και την ανάπτυξη των στενότερων εμπορικών δεσμών σε οριζόντιο επίπεδο, με στόχο την μετακίνηση πληθυσμιακών ομάδων που θα μπορούσαν να συμβιώσουν αρμονικά με τον ελληνικό πληθυσμό και σε βάθος χρόνου να δημιουργούσαν ένα σημαντικό ανάχωμα προς την επέκταση των μουσουλμανικών πληθυσμών.
Το έθνος των Ρώσων είναι ορθόδοξο και οι Κινέζοι δεν είναι μουσουλμάνοι ενώ η θρησκεία τους δεν είναι εχθρική με την χριστιανική.
Η Ρωσικές επενδύσεις στη χώρα μας - ειδικά στη Μακεδονία και Θράκη - θα μπορούσαν να είναι η αιχμή του δόρατος για την κάθοδο Ρωσικών πληθυσμιακών ομάδων στη χώρα μας, όπως κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να γίνει με τις επενδύσεις της COSCO.
Επίσης να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο, ότι η πρώτη εθνολογική ομάδα μετά τους Έλληνες στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ είναι η ....ΚΙΝΕΖΟΙ!
Αν αυτό σας λέει κάτι...
Το υπαρκτό αυτό σενάριο μαζί με μια γενναία εθνική πολιτική που θα στήριζε τις γεννήσεις και την Ελληνίδα μητέρα, θα μπορούσε να ανακόψει άμεσα την γήρανση και στη συρρίκνωση του έθνους μας.

Αχιλλέας Τ.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη