3 Αυγ 2017

ΤΟ ΧΡΕΟΣ TOY ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟΨΕ

Κάνε το καθήκον σου! Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ολιμπίκ Ντόνετσκ έχοντας το πάνω χέρι για πρόκριση στα play offs του Europa League με το 1-1 στην Ουκρανία. Το πλάνο του Στανόγεβιτς. 

ΠΑΟΚ είσαι!


Ο «δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται στις 21:00 (Cosmotesport1, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) την «σφιχτή» Ολιμπίκ Ντόνετσκ και θέλει να την αποτελειώσει στην «καυτή» Τούμπα, έχοντας προβάδισμα για πρόκριση στα play offs του Europa League με το 1-1 στην Ουκρανία.

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς δεν δείχνει καλό πρόσωπο το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά η εξασφάλιση της παρουσίας του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης εξαρτάται από τον ίδιο και μοιάζει με υποχρέωση. Άλλωστε, έχει ξαναβρεθεί σε παρόμοια θέση (και σε δυσκολότερη) τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ και έκανε τη… δουλειά του μέσα στο σπίτι του.

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ρέι κάτω από τα δοκάρια και τους Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος στην άμυνα. Κάνιας και Σάκχοφ θα είναι τα αμυντικά χαφ και μπροστά τους ο Μπίσεσβαρ (ίσως να προτιμηθεί ο Πέλκας) σε ελεύθερο ρόλο. Ο Μακ θα κινείται αριστερά και ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στην πρώτη αναμέτρηση, Πέδρο Ενρίκε δεξιά. Στην κορυφή θα παίξει ο Πρίγιοβιτς.

Μια πιθανή σύνθεση για την Ολιμπίκ, που έχει έως τώρα τρεις ισοπαλίες (η μια με τον ΠΑΟΚ) και μια νίκη στη σεζόν είναι: Μαχαράτζε στο τέρμα. Ντεμτσανίνοφ, Σαμπάνοφ, Κραβέντσκο, Λούκιαντσουκ στην άμυνα. Μπογκντάνοφ, Τσιμπάλιουκ στον άξονα και ο Χομούτοφ σε ελεύθερο ρόλο. Μόχα αριστερά, Σεστοκόφ δεξιά και στην κορυφή ο Μπιλένκι.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη