29 Σεπ 2017

500.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ

Ο Τραμπ μου πρόσφερε 500.000 δολάρια για να τον υποστηρίξω, λέει ο ράπερ 50 Cent

«Ήθελαν να με πληρώσουν 500.000 δολάρια στο πλαίσιο της καμπάνιας, για να κάνω μόνο μία εμφάνιση» και να επηρεάσω τους μαύρους ψηφοφόρους, είπε ο μουσικός σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.

Ο ράπερ 50 Cent ισχυρίζεται πως ο Ντόναλντ Τραμπ του πρόσφερε 500.000 δολάρια για να τον «πείσει» να τον υποστηρίξει κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.


Ο μουσικός μιλούσε για την διοίκηση Τραμπ στον ραδιοφωνικό σταθμό Hot 97, όταν αποκάλυψε την πρόταση εκ μέρους του προέδρου, προσθέτοντας πως κατά τη γνώμη του, στόχος των ανθρώπων του Τραμπ ήταν να εμφανίσουν τον υποψήφιο τότε, πιο «ελκυστικό» στους μαύρους ψηφοφόρους.

«Πριν εκλεγεί, είχαν προβλήματα με τις ψήφους των Αφροαμερικανών», είπε ο ράπερ. «Ήθελαν να με πληρώσουν 500.000 δολάρια στο πλαίσιο της καμπάνιας, για να κάνω μόνο μία εμφάνιση», συμπλήρωσε και συνέχισε λέγοντας πως απέρριψε την προσφορά, θεωρώντας πως θα αμαύρωνε την υπόληψή του: «Είπα, μπα... αυτά δεν είναι καλά λεφτά, δεν αξίζει»! 
Ο 50 Cent δεν έχει βγάλει μουσικό άλμπουμ από το 2011 και ακόμα αναμένεται από τότε το «Street King Immortal», που υποτίθεται πως ετοιμάζεται. Πλέον όμως, γνωρίζει τεράστια επιτυχία ως ηθοποιός και παραγωγός του θρίλερ «Power» που προβάλεται από το Netflix και ήταν φέτος η δεύτερη πιο επιτυχημένη σειρά, πίσω μόνο από το Game of Thrones.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη