8 Δεκ 2017

Δυσάρεστη εξέλιξη στην υπόθεση της 19χρονης με την κοκαΐνη

Η 19χρονη Ειρήνη που παραμένει εδώ και εβδομάδες σε φυλακή του Χονγκ Κονγκ, καθώς συνελήφθη με μεγάλη
ποσότητα κοκαΐνης στο αεροδρόμιο, έκανε για δεύτερη φορά αίτηση για αποφυλάκιση, η οποία όμως, δεν έγινε δεκτή, με αποτέλεσμα να καταρρακωθεί για ακόμα μία φορά ψυχολογικά.
Δυο λεπτά αρκούσαν για τον πρωτοδίκη του δικαστηρίου του Χονγκ Κόνγκ προκειμένου να απορρίψει το αίτημα της 19χρονης Ειρήνης να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους. Το μοντέλο εμφανίστηκε χθες, Πέμπτη (07/12) για δεύτερη φορά στο δικαστήριο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν και πάλι αρνητικό.
vlcsnap 2017 12 07 22h10m13s224 1512677729

Οι διάλογοι στο δικαστήριο

«Δικηγόρος: Ζητούμε να αντικατασταθεί η κράτησή της με περιοριστικούς όρους»
«Δικαστής: Τη θεωρώ ύποπτη φυγής γιατί είναι ξένη υπήκοος. Απορρίπτεται»
«Το βάρος πέφτει στις έρευνες σε διεθνές επίπεδο για αυτούς που της έδωσαν το σακίδιο με τη ναρκωτική ουσία», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου στο STAR.

Έρευνες για τον εντοπισμό του Ρουμάνου

jy
Οι διεθνείς διωκτικές αρχές αναζητούν σύμφωνα με πληροφορίες τον 28χρονο Ρουμάνο με το όνομα Πέτρος, ο οποίος όπως είπε η ίδια, της έδωσε το σακίδιο με τα 2,5 κιλά κοκαΐνη.

Οι μέρες της Ειρήνης στη φυλακή

Η Ειρήνη, που εξακολουθεί να μην είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση γράφει πλέον γράμματα στους οικείους της, προκειμένου έστω κι έτσι να έρθει σε επαφή με τα δικά της άτομα που έχει να τα δει μήνες.
«Η αποκατάσταση της επικοινωνίας έστω και δια αλληλογραφίας θα φωτίσει πτυχές της υποθέσεως και θα βοηθήσει στην ανεύρεση της αλήθειας. Εγώ πιστεύω στην ιστορία που μου έχει διηγηθεί και ότι είναι αθώο θύμα διεθνών επιτηδείων που εκμεταλλεύονται νέες κοπέλες», συμπλήρωσε ο συνήγορός της.
Παράλληλα, η ελληνική κοινότητα προσπαθεί να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στην 19χρονη, η οποία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μέσα στη φυλακή. Η Ειρήνη θα περιμένει στις 15 Δεκεμβρίου νέα ακρόαση από τον δικαστή.
 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη