Ο Κικίλιας ξεφτιλίζει τον άθλιο Παρασκευόπουλο στη βουλή

14 Δεκ 2017

Ο νόμος για την αποσυμφόρηση των φυλακών, γνωστός ως "νόμος Παρασκευόπουλου", βρέθηκε στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης ανάμεσα στον
πρώην υπουργό Νίκο Παρασκευόπουλο και τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Κικίλια, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή.

"Διαψεύδεται η καταστροφολογία της αντιπολίτευσης", είπε ο κ. Παρασκευόπουλος και χαρακτήρισε "τερατολογίες" όσα λέγονται για την εγκληματικότητα "διότι διαψεύδονται από τα στοιχεία της ΕΛΑΣ και οι αναφορές αυτές κάνουν κακό στη χώρα".

Το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ διαδέχτηκε στο βήμα ο Βασίλης Κικίλιας:

"Είναι πρόκληση εσείς να ανεβαίνετε στο βήμα και να σχολιάζετε την αξιωματική αντιπολίτευση, γιατί όσα χρόνια και αν περάσουν, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον απίστευτο πρώτο νόμο σας που κατήργησε τις φυλακές Γ΄ Τύπου στο Δομοκό και άνοιξε τις υπόλοιπες φυλακές για να είναι έξω δυστυχώς εγκληματίες, βαρυποινίτες, τρομοκράτες και να ζούμε στην καθημερινότητά μας, ως κοινωνία, τον τρόμο, τον φόβο και την αίσθηση ότι ενώ η ΕΛΑΣ μπορεί να κάνει καλά τη δουλειά της, με τους δικούς σας νόμους είναι πάλι έξω και παρανομούν. Πραγματικά, με λυπεί αυτό", είπε ο Βασίλης Κικίλιας που έσπευσε να επικαλεστεί δηλώσεις του κ. Παρασκευόπουλου ότι ο νόμος αυτός κάποια στιγμή θα καταργηθεί.

"Είναι κρίμα κ. Παρασκευόπουλε, γιατί μας ακούνε συγγενείς θυμάτων, εγκληματιών που αποφυλακίστηκαν κάνοντας χρήση του νόμου σας! Ένα είναι βέβαιο: Όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση, ο πρώτος νόμος που θα καταργήσει είναι ο νόμος Παρασκευόπουλου και θα νομοθετήσει άμεσα τις φυλακές τύπου Γ'", είπε ο Βασίλης Κικίλιας.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη