17 Δεκ 2017

Ξεκίνησε η αποκάλυψη για τα ΑΤΙΑ; Η αμερικανική κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα βίντεο

Στη δημοσιότητα έδωσε η αμερικανική κυβέρνηση τα πρώτα επίσημα βίντεο για την ύπαρξη ΑΤΙΑ ή UAP όπως τα αναφέρει
δηλαδή ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα.

Πρόκειται για αποχαρακτηρισμένα βίντεο τα οποία έχουν εγκριθεί από την αμερικανική κυβέρνηση για δημοσιοποίηση.

Μέχρι στιγμής έχουν εγκριθεί για να δoθούν στη δημοσιότητα τρία βίντεο εκ των οποίων τα δύο έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Το πρώτο ονομάζεται Gimbal και το δεύτερο FLIR1. Και τα δύο προέρχονται από το σύστημα υπέρυθρης παρατήρησης AN/ASQ-228 Advanced Targeting Forward-Looking Infrared (ATFLIR) των αεροσκαφών F/A-18E/F Super Hornet τα οποία καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια αποστολών.

Στο πρώτο βίντεο δεν είναι γνωστή η ημερομηνία ούτε από πιο αεροπλανοφόρο είχαν απογειωθεί, το δεύτερο σημειώνεται πως τα αεροσκάφη είχαν απογειωθεί από το αεροπλανοφόρο Nimitz και το συμβάν έγινε το  2004.

Όπως αναφέρθηκε είναι η πρώτη φορά που το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας δημοσιεύει επίσημα βίντεο με την συνάντηση αμερικανικών μαχητικών με ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει αναγκαστικά ότι πρόκειται για αντικείμενα τα οποία προέρχονται έξω από τη Γη. Το μόνο που σημαίνει, μέχρι στιγμής είναι ότι πρόκειται για φαινόμενα που οι πιλότοι κατέγραψαν με τα συστήματά τους αλλά δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν τη φύση των αντικειμένων αυτών.
 




grxpress
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη