17 Δεκ 2017

Νίκη και κορυφή για τον ΠΑΟΚ


Το γκολ του Στέλιου μαλεζά στο 56΄ έμελλε να χαρίσει στον ΠΑΟΚ την εκτός έδρας νίκη επί του Πλατανιά με 1-0 στο πλαίσιο της 15ης
αγωνιστικής της Super League.
Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς με το «τρίποντο» που απέσπασε στα Περιβόλια από τον ουραγό της κατάταξης τον έστειλε, -έστω και προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολόγίας όπου «συγκατοικεί» με την ΑΕΚ.
Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των παικτών του, δεν κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα των γηπεδούχων. Σημαντική συμβολή, στο να παραμείνει το 0-0 έως την ανάπαυλα είχε και ο Κοκκαλάς, καθώς ο τερματοφύλακας του Πλατανιά πραγματοποίησε τρεις σωτήριες αποκρούσεις στα τελευταία λεπτά του α΄ μέρους.
Στο 44΄ απέκρουσε ασταθώς το φάουλ του Πέλκα και στη συνέχεια «νίκησε» και τον Μαουρίσιο, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ, ενώ στο επόμενο λεπτό αποσόβησε τον κίνδυνο από την κεφαλιά του Βαρέλα.
Τελικά οι προσπάθειες του ΠΑΟΚ για ένα γκολ «καρποφόρησαν» στο 56΄, όταν ο Μαλεζάς έγινε αποδέκτης της μπάλας από την κεφαλιά του Κρέσπο και με προβολή την έστειλε στα δίχτυα του Πλατανιά (0-1).
Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος και οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν την τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη