11 Φεβ 2018

Θρίλερ από χθες με τον Κανάκη. Η κόρη του και η πίεση

Το Μαρούσι και τα Σπάτα είναι καζάνια που βράζουν. Αυτό μου είπε χθες το βράδυ έμπειρος και παλιός γνώστης του
τηλεοπτικού τοπίου περιγράφοντας σχεδόν μονολεκτικά την κατάσταση που επικρατεί στον ΑΝΤ1. Και οι δικές μου πληροφορίες το ίδιο λένε.
Ο ΑΝΤ1 είναι ξεκάθαρα τρίτο κανάλι, έχει χάσει εδώ και μήνες την πρώτη θέση στην διαφήμιση ενώ έχει το ακριβότερο πρόγραμμα από τους άλλους δύο (Σκάϊ – Alpha) έχοντας παράλλληλα στο δυναμικό του και όλα τα μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης (Λιάγκας, Αρναούτογλου, Σκορδά, κτλ). Βέβαια κανένας δεν κατάφερε να φέρει νούμερα. Μαθαίνω λοιπόν πως ασκούνται απο χθές έντονες πιέσεις στον Αντώνη Κανάκη να επιστρέψει με τους «Αρβύλα» ή με νέα εκπομπή που θα προβάλλεται τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Ιδανικά και τρεις.
Κάποιοι στον ΑΝΤ1 πιστεύουν πως μόνο με τον Κανάκη μπορούν να ρεφάρουν την σεζόν. Γιατί κατά τ’ άλλα το παιχνίδι δείχνει χαμένο. Ο Κανάκης πάντως προς το παρόν δεν έχει εκδηλώσει προθέσεις σταθερής παρουσίας στο κανάλι. Κι αυτό διότι η πρώτη και απόλυτη προτεραιότητά του είναι η κόρη του. Δεν θέλει και καλά κάνει να χάνει στιγμές με το παιδί του. Ωστόσο μαθαίνω πώς ετοιμάζει ένα έκτακτο «Ράδιο Αρβύλα» όμως μέχρι εκεί. Και από τα στελέχη του ΑΝΤ1 του ασκούνται έντονες πιέσεις.



Πηγή: nassosblog
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη