28 Φεβ 2018

Novartis, Αντωνοπούλου, Σκοπιανό,ανασχηματισμός και στο βάθος εκλογές

Φωτιά έχει πάρει το πολιτικό σκηνικό της χώρας τις τελευταίες ώρες. Μετά την παραίτηση της κ.Αντωνοπούλου και του
κ.Παπαδημητρίου λόγω του επιδόματος ενοικίου που έπαιρναν ο Τσίπρας πάει για ανασχηματισμό.

 Του Γιώργου Φαρμάκη

Σύμφωνα με την iefimerida έχουμε να περιμένουμε τις εξής αλλαγές:
“Τι θα γίνει με Κουρουμπλή-Αποστόλου.Αβέβαιη είναι η τύχη του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, αν και από την κυβέρνηση τον υπερασπίζονται για την υπόθεση Novartis, λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία εμπλοκή και πως το μόνο που υπάρχει είναι μια μήνυση σε βάρος του κ. Κουρουμπλή από τον Ανδρέα Λοβέρδο και την Εύη Χριστοφιλοπούλου. Σε περίπτωση που ο κ. Κουρουμπλής τεθεί εκτός, όπως προαναφέρθηκε ακούγεται έντονα το όνομα του κ. Πιτσιόρλα για τη θέση του, ενώ δεν αποκλείεται και αναβάθμιση του Νεκτάριου Σαντορινιού.
Επισημαίνεται ότι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας λόγω προβλημάτων υγείας ακούγεται πως δεν θα μπορέσει να συνεχίσει, οπότε «Κλειδώνει» ο Βίτσας στο Μεταναστευτικής Πολιτικής ενώ αποτελεί μεγάλο γρίφο το ποιος θα αναλάβει επικεφαλής στο υπουργείο Ανάπτυξης. Όσον αφορά το υπουργείο πολιτισμού, στο τραπέζι βρίσκεται και το όνομα του Φώτη Κουβέλη.
Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ακούγεται ότι ίσως το αναλάβει ο Σταύρος Αραχωβίτης αλλά δεν είναι σίγουρο.
Αμετακίνητοι θα πρέπει να θεωρούνται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με το Σκοπιανό σε διαπραγμάτευση, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο υπουργός Άμυνας και κυβερνητικό εταίρος Πάνος Καμμένος και η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.”
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για στελέχη και βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που έπαιρναν επιδόματα ενοικίου. Εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ.Καισας ο οποίος δήλωσε ότι πήγαινε εκπαιδευτικά ταξίδια (για ιατρικά θέματα) με χρήματα τα οποία έδινε η Novartis.
Όλα τα παραπάνω δείχνουν το εξής:
Πως γίνεται οι άνθρωποι οι οποίοι έπαιρναν χρήματα για να κάνουν ταξίδια, οι άνθρωποι οι οποίοι έπαιρναν χρήματα από το κράτος για να πληρώνουν το ενοίκιό τους να είναι οι ίδιοι άνθρωποι οι οποίοι πάντα ψηφίζουν ναι σε όλα; Την ίδια ώρα οι Έλληνες πολίτες απειλούν ότι θα μηνύσουν τον κ.Τσίπρα και τον κ.Κοτζιά γιατί όπως υποστηρίζουν έχουν «ξεπουλήσει» το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ χωρίς να ρωτήσουν τον λαό.
Το πολιτικό σκηνικό έχει πάρει φωτιά και από ότι φαίνεται θα έχουμε πολλές και σημαντικές πολιτικές εξελίξεις. Είναι σίγουρο ότι θα γίνει ανασχηματισμός αλλά ο ανασχηματισμός δεν πρόκειται να «απορροφήσει» την οργή του λαού. Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνουμε ότι κορυφαία στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παίρνουν επιδόματα για να πληρώνουν το ενοίκιό τους λες και έχουν ανάγκη από χρήματα αυτοί οι άνθρωποι
Για πιο λόγο το κράτος δεν δίνει λεφτά να φτιάξει σπίτια για τους άστεγους;
Για πιο λόγο το κράτος επιδοτεί τους βουλευτές και όχι τους ελεύθερους επαγγελματίες;
Για πιο λόγο το κράτος δεν δίνει χρήματα να φτιαχτούν επιτέλους οι δρόμοι, ώστε να μην σκοτώνονται καθημερινά νέοι άνθρωποι λόγω των κακοτεχνιών;
Για πιο λόγο το κράτος δεν δίνει χρήματα ώστε να φτιαχτούν σωστά νοσοκομεία;
Ποιο είναι το λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς;
Ποιο είναι το ηθικό πλεονέκτημα να πουλάς τα πάν τα στους εχθρούς της χώρας;
Που είναι το ηθικό πλεονέκτημα όταν να δίνεις εκατομμύρια ευρώ στους Ρότσιλντ;
Η κυβέρνηση δεν πρέπει απλά να κάνει έναν ανασχηματισμό,  αλλά πρέπει να προσφύγει στις κάλπες γιατί ο λαός δεν θέλει άλλο να κυβερνάνε οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις περίεργες δράσεις της παρούσας συγκυβέρνησης. Ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Στεφάνου, ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries αυτή την ώρα κάνει απεργία πείνας διότι υποστηρίζει ότι ο κ.Κουρουμπλής στηρίζει συγκεκριμένα συμφέροντα.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του επιχειρηματία
«Είμαι ο Γιώργος Στεφάνου, ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries και βρίσκομαι στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Στις 17:00 ωρα αρχίζω απεργία πείνας και παραμένω στον 5ο όροφο του υπορυγείο διαμαρτυρόμενος για την επαναλαμβανόμενη αρνητική και καταστροφική στάση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής ενάντια στην ακτοπλοϊκή εταιρεία μας Golden Star Ferries.
Σας γνωρίζω οτι ο υπουργός κωλυσιεργεί/αρνείται να υπογράψει τα εγκεκριμένα από το Σ.Α.Σ δρομολόγιο μας, με αποτέλεσμα η εταιρεία μας να είναι κλειδωμένη στο να πουλάει εισιτήρια και οδηγούμεθα στην οικονομικη καταστροφή.
Ζητώ από την κυβέρνηση και αντιπολίτευση άμεση επέμβαση ώστε να εξετάσει την αρνητική στάση του κ. Κουρουμπλή προς την Golden Star Ferries.και να ερευνηθούν σε βάθος τα αίτια αυτής της καταστροφικής στάσης του».




el.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη