7 Μαρ 2018

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΛΑΡΗ ..ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ:«Τραυματισμός από ανεμίζουσα ταινία χαρτιού !» Αντί να τιμωρήσουν τον θεατρίνο, πλαστογραφούν το πρωτάθλημα. Χάθηκε κι η ντροπή!

 ΚΑΙ ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΥΦΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ..ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΚΟΣ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ) ΕΙΝΑΙ ΦΟΛΑ -ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΠΑΟΚΤΖΗΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΙΜΙΟΥ ΤΟΥ

Σε ένα απίστευτο σχόλιο στο twitter προχώρησε  ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος χαρακτηρίζει θεατρίνο τον προπονητή του Ολυμπιακού Οσκαρ Γκαρθία, αναφερόμενος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στα όσα συνέβησαν λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. 

Στο tweet του ο Μάρκος Μπόλαρης γράφει:

Αναρωτιόμουν… Τι θα μεθοδεύσουν φέτος για να μην πάρει το πρωτάθλημα η καλύτερη ομάδα; Ευρηματικό: «Τραυματισμός από ανεμίζουσα ταινία χαρτιού !» Αντί να τιμωρήσουν τον θεατρίνο, πλαστογραφούν το πρωτάθλημα. Χάθηκε κι η ντροπή!
Στην  ανάρτησή του φάνηκε εκνευρισμένος με την απόφαση για την τιμωρία του ΠΑΟΚ κάνοντας λόγο για… μεθοδεύσεις και πλαστογράφηση του πρωταθλήματος καθώς και ατιμωρησίας του προπονητή του Ολυμπιακού που «τραυματίστηκε από ανεμίζουσα ταινία χαρτιού»!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη