21 Μαρ 2018

ΚΡΕΜΕΣ:ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;;;;;

H κρέμα χεριών είναι πάρα πολύ σημαντική και δεν πρέπει να την παραμελείς

Όλες μας προσέχουμε ιδιαίτερα τις κρέμες που θα βάλουμε στο πρόσωπό μας και στα μάτια μας ενώ θα επενδύσουμε αρκετά σε αυτές αφού θεωρούμε -και έτσι είναι- ότι αποτελούν την ασπίδα προστασίας μας απέναντι στους ρύπους, την ακτινοβολία και τη γήρανση.

Εξίσου μεγάλη σημασία δίνουμε και στις κρέμες σώματος, αφού και αυτές με τη σειρά τους μας κάνουν να αισθανόμαστε καθαρές και ενυδατωμένες ενώ βοηθούν και στη σύσφιξη της επιδερμίδας μας.

Τι συμβαίνει όμως με τις κρέμες χεριών; Μήπως πιάνετε τον εαυτό σας εδώ να παραμελεί λίγο την περιποίηση των άκρων του; Πολλές γυναίκες, βάζουν κρέμα στα χέρια τους από τα υπολείμματα που χρησιμοποιούν του προϊόντος που χρησιμοποιούν για το σώμα τους. Δεν αρκεί.

Η σωστή εφαρμογή της κρέμας χεριών εξαρτάται από δυο στοιχεία: Το ένα είναι η σωστή επιλογή της και το δεύτερο η σωστή εφαρμογή της. Επομένως πρώτα πρέπει να επιλέξετε το προϊόν το οποίο καλύπτει τις ανάγκες σας και στη συνέχεια να το εφαρμόζετε οπωσδήποτε μετά από κάθε πλύσιμο των χεριών σας.

Με το πλύσιμο των χεριών αλλάζει το ph των χεριών σας και αυτά χρειάζονται ενυδάτωση ξανά. Επίσης η εφαρμογή της κρέμας χεριών προσφέρει επίσης οφέλη στην ενδυνάμωση των νυχιών σας τα οποία θρέφει όταν κάνετε την επάλειψή της και βοηθά και στην αντιγήρανσή τους, εφόσον να θυμάστε πως η ηλικία μιας γυναίκας φαίνεται αδιάψευστα από δυο σημεία του σώματός της: To λαιμό και τα χέρια.

Επομένως η πρότασή μας για την ρουτίνα περιποίησης των χεριών είναι: Επιλέγουμε ένα προϊόν το οποίο καλύπτει τις ανάγκες μας και επαναλαμβάνουμε τη χρήση του κάθε φορά που πλένουμε τα χέρια μας. Εκτός από την άμεση αίσθηση καθαριότητας, ενυδάτωσης και φρεσκάδας, μακροπρόθεσμα θα τα δείτε να μην “σκάνε”, να μην ξεφλουδίζουν και να είναι απαλά, έτοιμα για χειροφίλημα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη