20 Μαρ 2018

Απίστευτη ανακοίνωση από οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Ποιος είσαι εσύ, Ιβάν Σαββίδη;»!

Ξέσπασμα από οργανωμένους φίλους του Δικεφάλου. 

Μια ιδιαίτερα ειρωνική ανακοίνωση για όλους εκείνους που πολεμούν τον Ιβάν Σαββίδη εξέδωσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Καβάλας, με αφορμή τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Δεν έχουμε να πούμε και πολλά, εξάλλου τόσα έχουν ειπωθεί από σχετικούς και άσχετους, κατέχοντες και ημιμαθείς, φίλους και εχθρούς αυτές τις μέρες.
Εμείς, σαν Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Καβάλας, έχοντας σώας τας φρένας και εν πλήρει συνειδήσει, ζητάμε ταπεινά συγγνώμη από τη φίλαθλη ελληνική, ευρωπαϊκή, παγκόσμια και διαγαλαξιακή κοινότητα.
Συγγνώμη, γιατί ακόμα ανεχόμαστε την παρουσία ενός τυχαίου ανθρώπου στην ομάδα μας. Ενός ανθρώπου, που ήρθε και έσπρωξε τα ωραία του εκατομμύρια, για να την ξεχρεώσει, έσπρωξε τα ωραία του εκατομμύρια, για να την κάνει ίσως τη μοναδική ανώνυμη εταιρία στο πιο διαλυμένο «κράτος» της γης, που πληρώνει καλά και στην ώρα της τους υπαλλήλους της.
Έσπρωξε τα ωραία του εκατομμύρια, για να δημιουργήσει τις συνθήκες, να δώσει το δικαίωμα σε ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, να ελπίζει σε μια αλλαγή στο κατά τ’ άλλα υπέροχο ποδόσφαιρο μας.
Ποιος είσαι εσύ Ιβάν Σαββίδη, που θέλεις να χαλάσεις το κόσμημα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου;
Ποιος είσαι εσύ Ιβάν Σαββίδη, που προσπάθησες να αλλάξεις τα δεδομένα μας;
Πάρε επιτέλους πόδι από τη χώρα μας. Μας στέρησες τις ωραιότερες Κυριακές της ζωής μας.
Θέλουμε πίσω τους προέδρους, που κλέβουν τράπεζες, τους προέδρους, που απειλούν αστυνόμους, τους προέδρους, που με υπουργικά βουλεύματα τριγυρίζουν περήφανα ελεύθεροι δίπλα μας, τους προέδρους, που κάνουν ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών, τους προέδρους, που δεν πληρώνουν κράτος και ΦΠΑ, για να κάνουν μεταγραφές πρωταθλητισμού, τους παραγκάρχες μας, τους «ο γαύρος και το αιγάλεω να κερδάνε και οι άλλοι να πάνε, να γ@μηθούν», τους ανατιναγμένους φούρνους, τα καμένα σπίτια, τα πάμπερς και τα μπουκέτα λουλουδιών, τα κύπελλα άνευ αγώνων, τους ξυλοδαρμούς διαιτητών στα φανάρια, τα κυνηγητά ποδοσφαιριστών στους δρόμους, τις καμένες καφετέριες, τους προέδρους, που στέλνουν τα λοβοτομημένα υπαλληλάκια τους σε άλλα γήπεδα, για να κάνουν μπάχαλα.
Στο κάτω κάτω, ποιος είσαι ρε «ξένε», που παριστάνεις τον καμπόσο;
Ειλικρινά, εμείς, ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Καβάλας, ζητάμε ταπεινά συγγνώμη και δίνουμε μια υπόσχεση, ότι θα είμαστε εμείς πρώτοι εκεί, στην πίστα του αεροδρομίου, που θα τσιμεντώσουν την πόρτα του αεροπλάνου σου, όταν τολμήσεις να επιστρέψεις στον ποδοσφαιρικό μας παράδεισο.

Επίσης, θεωρούμε 100% υπαίτιο της όλης κατάστασης, που προέκυψε μετά το ακυρωθέν γκολ της ομάδας μας εναντίον της πιο ύπουλης ομάδας των Αθηνών-Πειραιώς και περιχώρων,(ναι ρε γαύροι πιστέψτε το, κάπου έρχεστε δεύτεροι), τον ανίκανο και λιγόψυχο διαιτητή, Γιώργο Κομίνη.
Μετά το αντιΠΑΟΚτσήδικο μένος, που έδειξε σε Βόλο και Λεωφόρο την προηγούμενη χρονιά, (μη καταλογισμός πέναλτι στον Κρέσπο στο Βόλο και ατιμωρησία της μισής ομάδας του Παναθηναϊκού, που χτύπησε βίαια και αναίτια παίκτες του ΠΑΟΚ), έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της καριέρας του, ακυρώνοντας το γκολ, που αυθόρμητα κατακύρωσε, (αυτός και ο επόπτης Ποντίκης).
ΑΝ υπάρχει εισαγγελέας (;) σε αυτή τη χώρα (;), πρέπει να εγκαλέσει τον κύριο Κομίνη και τους παίκτες της χανούμισσας σε απολογία.
Έχουμε δει επόπτες να αναιρούν τις αποφάσεις των διαιτητών, διαιτητές να αναιρούν τις αποφάσεις των εποπτών, βίντεο να αναιρούν τις αποφάσεις διαιτητών και των εποπτών, αλλά παίκτες ομάδας, που δέχεται γκολ, να αναιρούν την απόφαση της κατακύρωσης του, δεν το έχουμε δει πουθενά,(αυτοί ήταν ικανοί να ζητήσουν και υπέρ τους πέναλτι)… Τι πάει να πει, ότι η φάση έγινε στην περιοχή άμυνας τους;
Για εμάς το ερώτημα είναι, ποιος και τι ανάγκασε τον Κομίνη, να αλλάξει την απόφασή του.
Ποιος είναι υπεύθυνος της τουλάχιστον 5λεπτης τρομοκρατίας 11 και ίσως παραπάνω ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ απέναντι σε δύο αξιωματούχους του αγώνα;
Αυτό δεν είναι τρομοκρατία; Δεν είναι προπηλακισμός;

ΥΓ1: Θα πρέπει να ευχαριστήσετε τον Ιβάν Σαββίδη, που πρόλαβε και μπήκε στο γήπεδο πριν τον κόσμο.
ΥΓ2: Συγγνώμη, που δεν έπαιξες μαζί του, έπρεπε να ζητήσεις».


 http://sportdog.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη