26 Ιουν 2018

Ο Νίκος Λυγερός για το ξεπούλημα της Μακεδονίας; «Υπογράφτηκε προσύμφωνο. Ο Αγώνας πρέπει να συνεχιστεί» (βίντεο)

Ο Νίκος Λυγερός για το ξεπούλημα της Μακεδονίας; «Υπογράφτηκε προσύμφωνο.
Ο Αγώνας πρέπει να συνεχιστεί»

Συμπτωματικά (…) η μειοδοσία της Μακεδονίας έγινε την ημέρα γενεθλίων του (((περιούσιου))) Νίμιτς (βλ. Σόρος) ενώ σχεδόν άμεσα εγκρίθηκε με τις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ


καθώς και με την ανοχή και τις πλάτες όλων των υπολοίπων κομμάτων του κυνοβουλίου αφού πέρα από τις γνωστές θεατρικές παραστάσεις των δήθεν αψιμαχιών, το ξεπούλημα συνεχίζεται κανονικά.. σε όλα τα επίπεδα… μέχρι να ανάψει η σπίθα που λείπει και να αρχίσει το γλέντι για τα καλά..

ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ!

Ακουστε όμως πολύ προσεκτικά την συνέντευξη, αποθηκεύστε τη γιατί θα μας χρειαστεί και κυκλοφορείστε την σε όσους περισσότερους μπορείτε…

Η ΓΝΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ…
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Άσχετα αν αυτό το επαίσχυντο συμφωνητικό που υπέγραψαν οι εγχώριοι κατσαπλιάδες με τον Σκοπιανό γενίτσαρο, αποτελεί προσύμφωνο, δεν εφησυχάζουμε…

ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ… όχι φυσικά για να έρθει το μπάσταρδο της Ντόρας, ή μια οικουμενική κυβέρνηση όπως έχουν σχεδιάσει τα περιούσια γεννήατα εχιδνώναλλα για να ανατραπεί όλο το υπάρχουν δουλικό προσωπικό του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

Καλλιόπη Σουφλή

Αποκαλυπτική συνέντευξη του καθηγητή γεωστρατηγικής, ειδικού συμβούλου στις Σχολές Εθνικής Άμυνας, Πολεμικής Αεροπορίας, Αστυνομικής Ακαδημίας, Εθνικής Ασφαλείας και Σχολής Στρατολογικού, ενός από τους ευφυέστερους ανθρώπους στον κόσμο – σύμφωνα με την κλίμακα Standford-Binet – Νίκου Λυγερού, σχετικά με την προδοτική μισελληνική (((συμφωνία))) που υπέγραψε, ερήμην του Ελληνικού λαού, ο διορισμένος – μη εκλεγμένος – ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Κοτζιάς στις Πρέσπες (με τα ΜΑΤ να ψεκάζουν με χημικά και να χτυπούν άγρια τους ηρωικούς Έλληνες που είχαν συγκετρωθεί για να αντισταθούν στο ξεπούλημα και για τα όσα απίστευτα έκαναν σε βάρος των Ελλήνων πήραν 2ήμερη άδεια..!)

Συμπτωματικά (…) η μειοδοσία της Μακεδονίας έγινε την ημέρα γενεθλίων του (((περιούσιου))) Νίμιτς (βλ. Σόρος) ενώ σχεδόν άμεσα εγκρίθηκε με τις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καθώς και με την ανοχή και τις πλάτες όλων των υπολοίπων κομμάτων του κυνοβουλίου αφού πέρα από τις γνωστές θεατρικές παραστάσεις των δήθεν αψιμαχιών, το ξεπούλημα συνεχίζεται κανονικά.. σε όλα τα επίπεδα… μέχρι να ανάψει η σπίθα που λείπει και να αρχίσει το γλέντι για τα καλά..

* Σχετικά με τον Νίκο Λυγερό, ήταν αυτός που διάβασε το σχέδιο Ανάν των 10.000 σελίδων και εντόπισε επακριβώς τις αντιφάσεις και συνέταξε μια έκθεση μονοψήφιων σελίδων καταγράφοντας αυτές τις αντιφάσεις, την οποία παρέδωσε στον πρόεδρο της Κύπρου Τ. Παπαδόπουλο που είπε το μεγάλο ΟΧΙ, αποκαλύπτει πως το Αιγαίο κρύβει +1,3 τρισ. δολάρια ορυκτό πλούτο, ενώ ήταν και ένας από τους ομιλητές στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία.

Περισσότερα από 4000 χρόνια ιστορίας ξεπουλιούνται από την Μεταποληστευτική Κυνοβουλευτική ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ (((κλίκα))) η οποία ρήμαξε κυριολεκτικά την ένδοξη πατρίδα μας σε όλους τους τομείς.. δεν είναι καθόλου τυχαία η σαπίλα και η παρακμή που βιώνουμε αλλά προμελετημένο σχέδιο που εξελίσσεται με εντατικούς ρυθμούς..

Μόλις προχθές υπέγραψαν μέτρα αυστηρής λιτότητας (εξαθλίωσης) μέχρι το 2060..! ενώ ταυτόχρονα στρατιές λαθρεποίκων απ’όλα τα μήκη και πλάτη Ασίας και Αφρικής εισβάλλουν ακατάπαυστα και σύντομα οι Έλληνες θα είμαστε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα..

**Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis Θεσσαλονίκης 95,5









triklopodia.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη