1 Ιουν 2018

Κύριε Πρωθυπουργέ διαβάστε λίγο τον Ποινικό Κώδικα...

Αποφάσισε ο Αλέξης Τσίπρας τελικά να ενεργοποιήσει πολλά άρθρα του Ποινικού Κώδικα που αφορούν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Ξεκινάμε με εκείνα που τιμωρούνται με φυλακή: το άρθρο 150 λέει ξεκάθαρα:
Άρθρο 150. Νόθευση αποδεικτικών. Όποιος με πρόθεση νοθεύει, καταστρέφει ή κρύβει έγγραφα ή άλλα αντικείμενα που μπορούν να χρησιμεύσουν για την απόδειξη δικαιωμάτων ή την υποστήριξη συμφερόντων του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του απέναντι σε άλλο κράτος τιμωρείται με κάθειρξη.

Εδώ έχουμε ξεκάθαρη πρόθεση για την διαγραφή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ από το χάρτη των Βουλγαροσλάβων των Σκοπίων και την παράδοσή της στο καθεστώς της γειτονικής χώρας.

ΑΡΘΡΟ 151:


Άρθρο 151. Κατάχρηση πληρεξουσιότητας. Όποιος ως πληρεξούσιος του ελληνικού κράτους, ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του με πρόθεση κατά τέτοιο τρόπο που μπορεί να προκύψει βλάβη για τον εντολέα τιμωρείται με κάθειρξη.

Δηλαδή ο πρωθυπουργός και ο υπουργός εξωτερικών ως πληρεξούσιοι του Ελληνικού λαού βλάπτουν τα συμφέροντά του στο θέμα των Σκοπίων, επειδή παραδίδουν στον εχθρό την ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και την ΓΛΩΣΣΑ!

σε λίγο τα υπόλοιπα άρθρα....







 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη