22 Ιουν 2018

ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ....ΓΙΑΤΙ;



ΜΕΤΑ την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Λευτέρη Αυγενάκη στην Πέλλα (την Τετάρτη 20.6.2018.), την τελική διοργάνωση της συνέντευξης τύπου και της
ευρύτερης εκδήλωσης στην Έδεσσα, ο Λευτέρης Αυγενάκης βουλευτής Ν.Δ., επισκέφθηκε την επομένη μέρα την πόλη του Κιλκίς όπου παρέστη μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκδηλώσεις της απελευθέρωσης της πόλης από τους Οθωμανούς Τούρκους.

Έντονος προβληματισμός και δυσαρέσκεια εκφράστηκε από τα στελέχη για την πρόσφατη συμφωνία με τα Σκόπια, αλλά και για την έκφραση του βουλευτή ότι η κυβέρνηση δημιουργεί τετελεσμένες καταστάσεις οι οποίες δε "μαζεύονται" εύκολα.!!!

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

Εύλογα εκφράστηκε η απορία τόσο από τα στελέχη που πήραν το λόγο όπως οι εκπαιδευτικοί Νικ.Αγγελίδης, Δημ. Γιουματζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Έδεσσας και Αλμωπίας Δημ.Ταπαζίδης και Χρήστος Μπάτσης, ο ειδησεογραφικός ανταποκριτής Στάθ.Παπαδόπουλος, κ.ά..

Καυστικός και έντονα φορτισμένος εξέφρασε τον προβληματισμό του με κάθε σοβαρότητα, ο δήμαρχος  Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου για τους ορατούς κινδύνους όπως ανέφερε που ενέχει η συμφωνία και το πόσο σημαντικό είναι να μην εφαρμοστεί!

ΔΕΙΤΕ τα βίντεο κάνοντας κλικ στις παρακάτω εικόνες με ολόκληρη την επίσκεψη Αυγενάκη στην Έδεσσα:

Τοποθετήσεις και σκληρή κριτική στελεχών

Του ανταποκριτή taxalia.gr
Τοποθέτηση δήμαρχου Έδεσσας

Απάντηση στο pellain-gr












Θεόδωρος Χαρανίδης
pellain-gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη