9 Ιουν 2018

Προβοκάτσιας συνεχεία κατά Σαμαρά από την «εφημερίδα των εθνομηδενιστών»

Επιχειρώντας να καλύψει τον διασυρμό που υπέστη η κυβέρνηση από το άδει
ασμα του Ντιμιτρόφ, η «εφημερίδα των εθνομηδενιστών» συνεχίζει τα βρώμικα χτυπήματα κατά του Αντώνη Σαμαρά.

Ωστόσο, ο πανικός τους έχει προκαλέσει τρικυμία στο κρανίο με αποτέλεσμα αντί να πλήξουν τον πρώην πρωθυπουργό να τον δικαιώνουν.

Πώς αλλιώς να ερμηνευθεί το γεγονός ότι τη μία τον κατηγορούν ότι διαπραγματεύονταν τον ορό «Μακεδονία» ως υπουργός Εξωτερικών και την άλλη μπλόκαρε το ξεπούλημα της Μακεδονίας;

Έλεος παιδιά, εκτίθεστε ανεπανόρθωτα.

Είναι προφανές ότι οι σκοπιανοί αντιλαμβανόμενοι την εθνική μειοδοσία του Τσίπρα και της παρέας του, λόγω των υποσχέσεων στα κοράκια μπας και τους μειώσουν το χρέος, τους χορεύουν στο ταψί προσπαθώντας να κερδίσουν περισσότερα για τη χώρα τους.

Παίζοντας το κλασικό παιχνίδι του καλού και κακού αστυνομικού, έχουν ρίξει την ελληνική κυβέρνηση στο καναβάτσο και δεν μπορεί να συνέλθει από τα απανωτά σφυροκοπήματα.

Ποιος το περίμενε, να κρατάν οι Σκοπιανοί πατριωτική στάση υπερασπιζόμενοι τα εθνικά τους συμφέροντα μέχρις εσχάτων, κι εμείς ασθμαίνοντας να προστρέχουμε να ξεπουλήσουμε εδάφη που κερδήθηκαν με αίμα.

Ας προσέχαμε, όταν ψηφίζαμε με οργή κι όχι με λογική.

Σε κάθε περίπτωση, ό, τι κι αν κάνουν ό, τι κι αν πουν, όση λάσπη κι αν ρίξουν στους πολιτικούς τους αντιπάλους, η ρετσινιά του προδότη δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από πάνω τους.

Συνεχίστε λοιπόν στον δρόμο της προβοκάτσιας και της προπαγάνδας που σας έχουν διδάξει οι αριστεροί πρόγονοί σας, των οποίων διακαής πόθος ήταν να ξεπουλήσουν την Μακεδονία. Κι επειδή δεν τα καταφέραν αναλάβατε εσείς να ολοκληρώστε το προδοτικό έργο.

Προς λύπη σας, σας ενημερώνουμε, ότι πάντα θα υπάρχουν πατριώτες πολιτικοί σαν τον Σαμαρά που θα μπαίνουν ανάχωμα στον εθνομηδενισμό σας.

Εσείς βέβαια θα τους επιτίθεστε σκαιότατα. Το μόνο που θα καταφέρνετε όμως, είναι να τους ισχυροποιείτε και να τους δικαιώνετε, εγκλωβίζοντας τους εαυτούς σας στο απίστευτο μίσος σας για την πατρίδα.




.antinews.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη