19 Ιουν 2018

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΗΛΙΑ ΣΑΜΜΟΥΡΗ:ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ

Επιστολή Παραίτησης, μέλους της συντονιστικής επιτροπής των ΑΝ.ΕΛΛ Σερρών
"Ενημέρωση αναφορά παραίτησης μου, από τους ΑΝ.ΕΛΛ.,απο νωρίς το μεσημέρι ,σήμερα,ευρίσκεται εις τας χείρας των αρμοδίων στα κεντρικά του κινήματος.

Θέμα: Παραίτηση Σαμούρη Ηλία απο μέλος κινήματος ΑΝ.ΕΛΛ. και Συντονιστικής Επιτροπής Ν. Σερρών. Δια της παρούσης, σας παρακαλώ , όπως διαγραφώ, από τα μητρώα του κινήματος. Οι λόγοι γνωστοί. Δεν υφίστανται, πλέον, ο πατριωτικός χαρακτήρας, ομοψυχία, καθαρότητα λόγου, κόκκινες γραμμές σε κοινωνικά -εθνικά-οικονομικά και πολιτικά ζητήματα, του κινήματος. Το κοινωνικό συμβόλαιο της ιδρυτικής κατέπεσε ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ, με αποτέλεσμα από τους αγνούς ιδεολόγους του 2012, να υπάρχουν και μάλλον τυπικά, ελάχιστοι και γραφικοποιημενοι.

Η θρυαλλις της πολιτικής αξιοπιστίας έσπασε . Αποκορύφωμα και τελευταία σταγόνα ανοχής που χύθηκε και εξατμίστηκε στις Πρέσπες, η περιπαικτική και υβριστική προς τα μέλη (από ορισμένους) που διαφωνούν ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ των ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΤΙΜΗΜΕΝΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ των ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ. Σε ένα βράδυ μας ξεφτιλίσατε και μας παραδώσατε βορά στα αεθνιστικα ιδεοληπτικά αριστερόστροφα και νεοφιλελε όρνεα και συμφέροντα.

Το , '' ο Έλλην την πείνα την αντέχει την εθνική ταπείνωση ,όχι'', δεν το λάβατε υπόψη. Με φέρατε σε σημείο να ΜΗ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΩΤΟΝΤΕΣ ΜΕ , ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ, ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΥΠΕΡΓΗΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ , ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ. Μόνο ντροπή και πόνο.

Επιλογή σας, επιλογή μας. 17/6/2018,

ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ.

Αδυνατώ να σας ευχηθώ, καλή πολιτική τύχη". καταλήγει στην ανάρτησή του ο κος Σαμούρης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη