19 Ιουλ 2018

Αυγή Εφημερίδα συριζα : «Όσοι υψώνουν ελληνική σημαία, βοηθούν ναζιστικά τάγματα εφόδου»

Ρεπορτάζ της εφημερίδας «Αυγής» σχετικά με τους παράτυπους «μετανάστες» στο Κέντρο
της Αθήνας αναφέρει:

Κι όμως, σήμερα μπορείς να γυρίσεις τον κόσμο κάνοντας απλά μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Κατηφορίζοντας από το Μοναστηράκι, συναντάς ανθρώπους από τις πέντε ηπείρους, που δεν είναι, ωστόσο, τουρίστες. Ήρθαν άλλοι ως πρόσφυγες, άλλοι ζητώντας πολιτικό άσυλο και οι πιο πολλοί ως οικονομικοί μετανάστες. Όλοι για μια καλύτερη ζωή.


Έτσι, κάτω από την Ομόνοια και το Μοναστηράκι νιώθεις τις αποστάσεις να εκμηδενίζονται και μέσα σε λίγα τετράγωνα ξεδιπλώνονται μπροστά σου χώρες και λαοί, μαζί με την πολύτιμη πραμάτεια τους από την άλλη άκρη της Γης.

Φωνές, χρώματα και μυρωδιές από την Ασία και την Αφρική, τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, γίνονται εντούτοις οικείες στη διάρκεια μια μικρής διαδρομής με τα πόδια μέσα από τα στενά της Ευριπίδου, της Σαρρή, της Σαπφούς και της Μενάνδρου.

(…)

Μας είπαν, όλοι όμως «off the record», ότι τώρα ξέρουν ότι στα διαμερίσματα και τα σπίτια που διακρίνονται να κυματίζουν ελληνικές σημαίες, οι οποίες μοιάζουν σαν ξεχασμένες από κάποια εθνική επέτειο ή αθλητική αναμέτρηση, μένουν οι πρόθυμοι.

Αυτοί που τρέχουν πρώτοι να «βοηθήσουν» τα λεγόμενα τάγματα εφόδου της ναζιστικής οργάνωσης. Δυστυχώς, αυτές οι σημαίες αποτελούν μια πρόχειρη χαρτογράφηση, σημειώσεις διαμερισμάτων για να βρουν άλλοτε «βοηθούς» κι άλλοτε «καταφύγιο» οι ρατσιστές της κάθε περιοχής.

Συμπέρασμα: Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν όλοι όσοι έχουν υψωμένη σημαία στο μπαλκόνι, είναι ακροδεξιοί, υποστηριχτές ταγμάτων εφόδου;





el.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη