19 Ιουλ 2018

Θάνατος Σωκράτη Κόκκαλη jr: Αποκάλυψη, το συνέδριο του τζόγου, το περίεργο ραντεβού που δεν πήγε, γιατί έσπασαν την πόρτα...

«Σε συνέδριο τυχερών παιχνιδιών, συμμετείχε ο γιος του Έλληνα δισεκατομμυριούχου, ο οποίος πέθανε από υπερβολική
δόση ( εν. ναρκωτικών;), την οποία θα παρακολουθούσαν όλες οι ‘βαριές βιομηχανίες’ του κλάδου.»

CLEVELAND, Οχάιο – Ο γιος ενός Έλληνα δισεκατομμυριούχου που πέθανε σε μια υποψία υπερβολικής δόσης ναρκωτικών σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, ήταν στο Κλίβελαντ για μια εθνική διάσκεψη τυχερών παιχνιδιών, που περιελάμβανε τη βαριά βιομηχανία τυχερών παιγνίων καθώς και νομοθέτες από διάφορα κράτη, συμπεριλαμβανομένου του Οχάιο, με σημαντικά και ισχυρά άτομα.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης, 34 ετών, πέθανε στο εσωτερικό του ξενοδοχείου όπου φιλοξενήθηκε το Εθνικό Συμβούλιο των Νομοθετών, για την καλοκαιρινή συνάντηση των κρατών των τυχερών παιχνιδιών, η οποία συγκέντρωσε περίπου 250 νομοθέτες, εκπροσώπους επιχειρήσεων και αξιωματούχους τυχερών παιχνιδιών από όλη τη χώρα. Στο Οχάιο ο Sen. William Coley, είναι ο πρόεδρος του οργανισμού. Ο «Σωκράτης, είχε το μεγαλύτερο χαμόγελο», είπε ο Coley.

«Μιλήσαμε για πιθανά πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε για το αθλητικό στοίχημα στο Οχάιο. Ήταν ένας συναινετικός τύπος, που είχε ένα «μεταδοτικό» χαμόγελο. Όταν χαμογελούσε, αισθανόσουν καλά. Απλώς δεν μπορέσαμε να στείλουμε αρκετά συλλυπητήρια στην οικογένειά του Η τριήμερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Mariott στο κέντρο της πόλης. Εκεί όπου ο Κόκκαλης βρέθηκε νεκρός στην αίθουσα του 24ου ορόφου το Σάββατο, περίπου 90 λεπτά αφού η ομάδα πήγε σε περιοδεία, στο Γραφείο Strongsville, των δορυφορικών επιχειρήσεων του πατέρα του. Τρία σακουλάκια της πιθανολογούμενης κοκαΐνης βρέθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Κόκκαλη, συμπεριλαμβανομένου περίπου ενός γραμμαρίου τυλιγμένου σε ένα σακουλάκι στην βάση της τηλεόρασης, αναφέρουν οι αστυνομικές αναφορές.

Οι ερευνητές ανέφεραν ότι πιστεύουν ότι η κοκαΐνη αναμείχθηκε με φεντανύλη.

Ο ιατρικός εξεταστής της κομητείας Cuyahoga (προφανώς ο ιατροδικαστής), θα καθορίσει πώς πέθανε ο Κόκκαλης και θα ελέγξει τα φάρμακα που βρέθηκαν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Ο Κόκκαλης είναι γιος του γίγαντα των τηλεπικοινωνιών Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος είναι κύριος της Intracom και της θυγατρικής της Intralot. Ο νεαρός Κόκκαλης εργάστηκε για το τμήμα επιχειρηματικής ανάπτυξης της Intralot, η οποία επιδίωξε να επεκτείνει την παρουσία της στην αμερικανική αγορά αθλητικών στοιχημάτων σε απευθείας σύνδεση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Η Intralot ρυθμίζει τα αθλητικά στοιχήματα για την κυβέρνηση της Ελλάδας. Λειτουργεί επίσης τα μηχανήματα που ελέγχουν τα εισιτήρια που κερδίζουν το λοταρία του Οχάιο, στις εγκαταστάσεις της περιοχής Strongsville.

Η εταιρεία έχει δύο συμβάσεις με το Οχάιο -1) Λοταρία: που επιτρέπει στο λαχείο να αποθηκεύει και να διανέμει στιγμιαία εισιτήρια και χαρτί εκτύπωσης λαχείων και 2): άλλη μία για τη λειτουργία του εξοπλισμού παρακολούθησης και την επισκευή μηχανών λαχειοφόρων αγορών

Το συνέδριο που είχε προγραμματιστεί από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, τράβηξε την παρουσία πληθώρα νομοθετών και αξιωματούχων τυχερών παιχνιδιών από την Ιντιάνα, τη Νεβάδα, το Νιου Τζέρσι, τη Φλώριδα, την Πενσιλβανία, το Κονέκτικατ και από αλλού. Το συνέδριο ήταν μία από τις μεγαλύτερες συμμετοχές του NCGLS, μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ το Μάιο, που επέτρεψε στα κράτη να ρυθμίσουν τα αθλητικά στοιχήματα σε όλη τη χώρα.

Δύο υπάλληλοι της Intralot μίλησαν κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, μεταξύ των οποίων ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot Group, Αντώνιος Κεσταστάρης, ο οποίος ήταν ο κύριος ομιλητής (στο τέλος του κειμένου, το βιογραφικό του κ.Κεραστάρη).

Άλλοι περιλαμβάνονται:

–Νεβάδα, Σύμβουλος Keith Pickard,

–Μέλος της Γερουσίας της Φλώριδας. Perry Thurston,

–Κονέκτικατ Κρατικός Αντιπρόεδρος Κέβιν Ράιαν και Ντένις Μπεργκ,

—Ο Διευθυντής της Λαχειοφόρου Αγοράς του Οχάιο,

—και ο Becky Harris, πρόεδρος της επιτροπής τυχερών παιχνιδιών της Νεβάδα.

—————————— —————————— —————————— ————-

Οι υπάλληλοι της Intralot ξεκίνησαν μια περιήγηση στη μονάδα του Strongsville που ξεκίνησε περίπου την 1 μ.μ. Σάββατο όπου και ο Κόκκαλης Jr, έπρεπε να συμμετάσχει στην περιοδεία.

Οι επιχειρηματικοί συνεργάτες του Κόκκαλη προειδοποίησαν το ξενοδοχείο περίπου μία ώρα αργότερα… αφού δεν εμφανίστηκε, σύμφωνα με τις εκθέσεις της αστυνομίας.

Υπάλληλοι του ξενοδοχείου έσπασαν την πόρτα, που ήταν κλειδωμένη, και βρήκαν τον Κόκκαλη νεκρό.

Ένας από τους ομιλητές της Συνέλευσης, ο Byron Boothe της Intralot, είπε στους ανακριτές ότι είδε για τελευταία φορά τον Κοκκάλη στις 10:15 μ.μ. τη νύχτα πριν από το δείπνο, αναφέρουν οι αστυνομικές αναφορές.

Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης Junior

Ο Σωκράτης Κόκκαλης Junior ασχολήθηκε επιχειρηματικά κυρίως με την Intralot, όπου είχε την ευκαιρία να θητεύσει δίπλα στον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, για πολλά χρόνια στενό συνεργάτη του πατέρα του, ενώ και ο ίδιος συνέχιζε την «παράδοση» της φιλίας με τον γιο του CEO της Intralot.

Ο Κόκκαλης Junior ασχολήθηκε το 2007 με την ανάπτυξη των αγορών, αλλά πήρε και μαθήματα στον κλάδο των κατασκευών μέσω της ενασχόλησής του με την Intrakat.

Το 2010 μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό του, Δημήτρη Θεοδωρίδη, αναμείχθηκαν περισσότερο ενεργά με τα διοικητικά του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο εκλιπών ήταν Β΄ αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε ασχοληθεί και με άλλα projects της αγαπημένης του ομάδας, όπως οι δημόσιες σχέσεις, ενώ είχε στήσει και τις ιστοσελίδες των Πειραιωτών. Τα τελευταία χρόνια διατηρούσε δεσμό με τη Μαρία Τσούτσια.

Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κόκκαλη Τζούνιορ – Ο 34χρονος επιχειρηματίας ο γιος του πασίγνωστου επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη κηδεύεται την Παρασκευή – Η ταφή κατ’ επιθυμία της οικογένειας θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο –

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή κατ’ επιθυμία της οικογένειας θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Την Τρίτη στις ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε η νεκροψία του εκλιπόντος και τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματά της θα γνωστοποιηθούν στην οικογένεια. Η σορός θα μεταφερθεί την Πέμπτη στην Αθήνα.



grxpress
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη