6 Ιουλ 2018

Άρωμα προεκλογικό παίρνουν οι εκκαθαρίσεις στην ΕΡΤ (Photo)

Την ανεξαρτησία και πολυφωνία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης που μας έταζε η
κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ την έχουμε ξεχάσει προ πολλού.

Τώρα η διοίκηση της ΕΡΤ περνά σε άλλο επίπεδο με πολιτικές διώξεις στελεχών.


Ανέθεσε καθήκοντα Διευθυντή Υποστήριξης Παραγωγής σε διοικητικό υπάλληλο της ΕΡΤ με πτυχίο θεολόγου αλλά οργανωμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγώντας σε παραίτηση τον Γ. Καλοφωλιά έναν σκηνοθέτη με πολυετή τηλεοπτική εμπειρία, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια έχει αναλάβει όλες τις εκδηλώσεις της Κεντροαριστεράς.

H επιστολή παραίτησης αναφέρει τα εξής:

“Παραιτούμαι από τη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Υποστήριξης Παραγωγής όπως και από την προκήρυξη πλήρωσης της νέας Διεύθυνσης, καθώς η διαδικασία είναι αδιαφανής και η έκβαση της προκαθορισμένη από κριτήρια καθαρά κομματικά και ουδόλως επαγγελματικά.

Δεν έκρυψα ποτέ πού ανήκω πολιτικά – και αυτό από κάποιους δεν συγχωρείται.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στο να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε με ιδιαίτερη επιτυχία μεγάλα τηλεοπτικά γεγονότα αλλά και να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη συνέπεια στα μικρότερα, καθημερινά.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ Λ. Ταγματάρχη, τον πρώην Πρόεδρο της ΕΡΤ Δ. Τσακνή καθώς και τον πρώην Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ Στ. Καπάκο.

Δεν χωρίζουν οι δρόμοι μας εδώ.

Εις το επανιδείν.

Γ. Καλοφωλιάς”.

Άρωμα προεκλογικό παίρνουν οι εκκαθαρίσεις στην ΕΡΤ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη