16 Αυγ 2018

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Τουρκία: Πυροβολούν iPhones, χύνουν Cola για αντίποινα στον Τραμπ

ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΞΕΣΠΟΥΝ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ. 

Πολίτες σπάνε, ακόμα και … πυροβολούν μισητά iPhones πανηγυρίζοντας, ή χύνουν το γνωστό αμερικανικό Coca Cola στις τουαλέτες


Σε πλήρη ισχύ είναι τα τουρκικά αντίποινα κατά των μισητών ΗΠΑ και του Τραμπ… Μετά τον ιμάμη που προσευχήθηκε για την υποτίμηση του δολαρίου κάπου στη Μερσίνη, φρενίτιδα έχει πιάσει όλο και περισσότερους Τούρκους πολίτες που σπάνε και ποδοπατούν με εθνική υπερηφάνεια και ενθουσιασμό, ακόμα και… πυροβολούν(!) μισητά iPhones ή χύνουν ακόμα και το γνωστό αμερικανικό αναψυκτικό Coca Cola στις τουαλέτες (εκδίκηση χαμηλού μπάτζετ).
 
 


Oι περήφανοι τούρκοι πολίτες αναρτούν τα σχετικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα στέλνουν στον πρόεδρο των ΗΠΑ, την Apple και την Coca Cola (@realDonaldTrump @AppleSupport @CocaCola) ενώ άλλοι βάζουν Hashtag USA. Κάποιοι δε, διακρίνονται σε βίντεο να κάνουν το σήμα των Γκρίζων Λύκων.

Την οργή των Τούρκων πυροδότησε η προ ημερών δήλωση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που έκανε λόγο για «μποϊκοτάζ στα iPhone». Παρεμπιπτόντως ο τούρκος πρόεδρος ήταν κάτοχος iPhone, του οποίου η τύχη προς το παρόν αγνοείται. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη