3 Αυγ 2018

O Νίκος Παππάς επιστρέφει στο Μαξίμου – Ο Τσίπρας ετοιμάζεται για Εκλογές;

Στην αρχή ήταν μια απλή φήμη στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια τώρα όμως θεωρείται ήδη γεγονός.


Ο Νίκος Παππάς επιστρέφει άμεσα και με αυξημένες αρμοδιότητες στην ομάδα του Μαξίμου που διαχειρίζεται πολιτικά και επικοινωνιακά την εικόνα της Κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.


Η πολύμηνη «εξορία» του στην Λεωφόρο Συγγρού, μετά το προσωπικό του πολιτικό φιάσκο με τις τηλεοπτικές άδειες και τον πρώτο διαγωνισμό – που «τίναξε» στον αέρα το ΣτΕ – προφανώς έχει λήξει.

Ο απελπισμένος Τσίπρας, ο οποίος τις τελευταίες μέρες εμφανίζει συμπτώματα πολιτικής κατάθλιψης, φαίνεται πως επέλεξε να τον ξανακαλέσει κοντά του.

Η κατάσταση στο εσωτερικό της Κυβέρνησης είναι κυριολεκτικά «στο κόκκινο».

Όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν ο ένας τον άλλον.

Ενώ έχει στοχοποιηθεί με πρωτοφανή τρόπο από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης, το επικοινωνιακό δίδυμο Καρτερός – Τζανακόπουλος στου οποίους, τα πολλά (και αλληλοσυγκρουόμενα) παρασυστήματα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να φορτώσουν την άθλια (και επικοινωνιακά) εικόνα διαχείρισης της κρίσης.

Τα ερωτήματα βεβαίως με την (σχεδόν) επιβεβαιωμένη επιστροφή του Νίκου Παππά στο Μαξίμου σε κεντρικό ρόλο είναι δύο:

Θα καταφέρουν άραγε να συνυπάρξουν αρμονικά Καρτερός – Τζανακόπουλος – Παππάς; Και ειδικά οι δύο τελευταίοι (Τζανακόπουλος – Παππάς) όταν όλοι γνωρίζουν τις πολύ κακές μεταξύ τους σχέσεις;

Και το δεύτερο και πιο βασικό ερώτημα. Μπας και ο Τσίπρας το πήρε απόφαση να οδηγήσει ΑΜΕΣΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ την χώρα στις κάλπες και θέλει σε θέσεις μάχης όλους τους «στρατηγούς» του;

Ο χρόνος θα δείξει.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη