1 Οκτ 2018

Η πιο σοβαρή μεταγραφή του Σαββίδη στα media: O Σκυλλάκος νέος διευθυντής στο "Εθνος"

Μετά από το εφιαλτικό αρχικό "μανατζάρισμα" από την πλευρά Μάρη και
της 24media που έστειλε άπατο το κυκλοφοριακό εγχείρημα της επανέκδοσης του "Έθνους", η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη αποφάσισε να τοποθετήσει στην νευραλγική θέση της διεύθυνσης της εφημερίδας έναν σοβαρό δημοσιογράφο που θα δώσει μεγάλη μάχη μπας και καταφέρει και αναστήσει το ιστορικό "Έθνος".

Ο λόγος για το σοβαρό Αντώνη Σκυλλάκο ο οποίος από σήμερα είναι ο νέος διευθυντής της εφημερίδας και όπως μαθαίνουμε έχει ήδη αποφασίσει να προχωρήσει σε κάποιες άμεσες αλλαγές στο έντυπο που έχουν να κάνουν, τόσο με το περιεχόμενο του όσο και με την "συσκευασία" του.


Ο Σκυλλάκος ένα εξαιρετικά έμπειρο και επιτυχημένο επιτελικό δημοσιογραφικό στέλεχος, που έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού Alpha αλλά και Πρόεδρος του ΑΠΕ (πριν από τα... καραγκιοζιλίκια της περιόδου Ψύλλου) αποτελεί αντικειμενικά την πιο σοβαρή - μέχρι στιγμής - "μεταγραφή" Σαββίδη στα media.

Μακάρι να πετύχει. Γιατί το "Έθνος" είναι ένα μεγάλο και ιστορικό μαγαζί που παράλληλα δίνει δουλειά σε δεκάδες ανθρώπους του Τύπου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη