ΤΙΓΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ στην ΚΟΚΑ ο Αλβανός πρωθυπουργός! Λιωμένος στην άσπρη σκόνη με το όπλο δίπλα του! Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που ΚΑΝΕΙ το ΓΥΡΟ του διαδικτύου!

3 Νοε 2018

Η φωτογραφία με τον Ράμα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral στα σόσιαλ
μίντια με πλήθος σχολίων από τους χρήστες. Τώρα αν πρόκειται ή οχι για φωτομοντάζ αυτό μπορεί να μας το απαντήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αλβανίας.
Υπενθυμίζουμε δημοσίευμα από την 1η Μαρτίου 2018

Αλβανία: Εμπλέκουν τον Έντι Ράμα με εμπόριο 600 κιλών κοκαΐνης

Σε νέο σκάνδαλο με ναρκεμπόρους εμπλέκει η αντιπολίτευση τον Έντι Ράμα, καθώς στην Αλβανία, εντοπίστηκε ποσό- ρεκόρ κοκαΐνης και για μια ακόμη φορά λέγεται ότι πίσω βρίσκεται ο ίδιος ο Αλβανός πρωθυπουργός.

Μετά από την οργανωμένη επιχείρηση «χιόνι» κατασχέθηκαν στο λιμάνι του Δυρραχίου 613 κιλά κοκαΐνης αξίας 180 εκατομμυρίων.

Το κύκλωμα είχε κρύψει τα ναρκωτικά σε κοντέινερ μέσα σε 528 φακέλους κάτω από μπανάνες σε ειδική κρύπτη που είχαν φτιάξει μέσα στο φορτηγό. Στη συνέχεια θα διοχετεύονταν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η αντιπολίτευση στην Αλβανία κατηγορεί τον Ράμα ότι κρύβεται πίσω από αυτό το αλισβερίσι και αναρωτιούνται αν σε ένα βράδυ εντοπίστηκαν 613 κιλά κοκαΐνης πόσες ποσότητες ναρκωτικών έχουν περάσει κατά καιρούς χωρίς να ανοίξει ρουθούνι;


makeleio.gr

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη