16 Δεκ 2018

Τελευταία ευκαιρία...

Το συνέδριο της ΝΔ ανέδειξε την πορεία του κόμματος μέχρι τις εκλογές.
Για μετά δεν είμαστε σίγουροι τι θα κάνει η ΝΔ, όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα εμφανιστεί ο κακός της εαυτός.

Ο δρόμος χαράχτηκε και κανείς δεν θα τολμήσει να αμφισβητήσει κανέναν μέχρι τις κάλπες. Ο Μητσοτάκης, ο Μεϊμαράκης και οι δυο πρώην πρωθυπουργοί, Καραμανλής και Σαμαράς έδειξαν ότι πρέπει όλοι να συστρατευτούν για να νικήσει η παράταξη.

Ή μάλλον για να νικήσει η Ελλάδα γιατί μόνο με την ήττα της Αριστεράς μπορεί να υπάρχει ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Όποιος άκουσε τα λόγια του Μεϊμαράκη και μετά του Κυριάκου θα κατάλαβε ότι δεν χωράνε εγωισμοί και προσωπικές στρατηγικές τώρα που έχουμε κανονικό πόλεμο. Τα λάθη είναι λάθη, οι πικρίες επίσης είναι παρούσες αλλά αν θέλουμε να σηκωθεί και να φύγει με… τις κλωτσιές ο Τσίπρας πρέπει να μείνουν όλα στην ντουλάπα. Όχι ως σκελετοί, αλλά ως υπενθύμιση ότι η ΝΔ όπως και τα άλλα κόμματα είναι ζωντανοί οργανισμοί που θα έχουν και προβλήματα, και λανθασμένες αποφάσεις και ανοησίες και ανόητους.

Βεβαίως κανείς δεν πρέπει να ασχολείται με τον Μαρκογιαννάκη ή με Αντώναρο και τι βλακείες λένε. Αποσυνάγωγοι είναι και δεν έχουν κανέναν νόημα ή ενδιαφέρον. Αυτό που πρέπει να απασχολήσει τον Κυριάκο και τους υπόλοιπους είναι ο κακός τους εαυτός. Νικητές στις εκλογές θα είναι, το στοίχημα είναι πως η ΝΔ μπορεί να πάρει αυτοδυναμία για να μην έχουμε περιπέτειες. Το ζήτημα είναι αν η ΝΔ έχει αφήσει πίσω το παρελθόν της, τότε που τα μαχαίρια έπεφταν βροχή, τότε που κάθε προσπάθεια που γινόταν έπεφτε και το ανάλογο σαμποτάζ.

Και βεβαίως πρέπει να δούμε αν τελικά τα λαμόγια έφυγαν από το κόμμα και μπορούν οι πραγματικοί πατριώτες να προσφέρουν στην παράταξη και στη χώρα.

Η μάχη δεν θα είναι εύκολη. Ο Τσίπρας πουλάει και τη μάνα του για να μείνει στην εξουσία. Ο Καμμένος την έχει ήδη πουλήσει. Θα κάνουν τα πάντα για να σαμποτάρουν την επόμενη κυβέρνηση, θα κάνουν αυτό που πρέπει για να σαμποτάρουν τη χώρα.

Και στους δρόμους θα ξαναβγούν, και φασαρίες θα δημιουργήσουν, και τα συστηματάκια τους θα ενεργοποιήσουν και την αριστερίλα τους θα πουλήσουν, όπως έκανε προχθές ο Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί η ΝΔ να ξεπεράσει τα προβλήματα που και η ίδια έχει; Μπορεί να αντέξει να είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων κι όχι μιας δράκας κομματικών στελεχών και παρατρεχάμενων που ήδη έραψαν κοστούμια;

Αυτές είναι οι προκλήσεις του Μητσοτάκη και εδώ θα κριθεί αν μπορεί να προσφέρει στην πατρίδα.

Η ΝΔ είναι η τελευταία ευκαιρία αφενός για να μην επανέλθουν οι λαϊκιστές της αριστεράς σε ένα χρόνο κι αφετέρου για να ανακοπεί το κύμα της ακροδεξιάς που έχει κάνει την εμφάνισή του δυναμικά και στην Ελλάδα. Αυτοί οι δήθεν πατριώτες που πάνε για να φωνάξουν για τη Μακεδονία και χαιρετούν ναζιστικά.

Η Ελλάδα έζησε στο πετσί της το ναζισμό και δεν έχει ανάγκη από τέτοια κατακάθια. Έζησε στο πετσί της και την ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς και δεν θέλει άλλη ξεφτίλα.

Μπορεί ο Μητσοτάκης να σηκώσει το βάρος μιας διμέτωπης μάχης ή μάλλον τριμέτωπης γιατί σίγουρα θα εμφανιστούν και τα γνωστά σαπρόφυτα μέσα στο κόμμα; Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Όλα τα υπόλοιπα είναι επικοινωνία, για τις κάμερες και για τα trolls που πανηγυρίζουν από τώρα. Η χώρα έχει άλλες ανάγκες….




antinews.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη