16 Ιαν 2019

Γεωργιάδης: Η Ελλάδα δεν αντέχει να δοθεί η Μακεδονία από μια κυβέρνηση εξαγορασμένων

Αυτό τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας
αναφορά στην αλλαγή της στάσης του κ. Κόκκαλη, ο οποίος, όπως τόνισε, προ τριών μηνών δήλωνε ότι «η Συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοσία».

«Είναι προφανές ότι είναι μια κυβέρνηση εξαγορασμένων ανθρώπων. Η Ελλάδα δεν αντέχει να δοθεί η Μακεδονία από μια κυβέρνηση εξαγορασμένων ανθρώπων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.


«Δεν χρειάζεται να παίζουμε όλοι τις “κουμπάρες” και να προσποιούμαστε ότι δεν βλέπουμε τι γίνεται. Ο κ. Κόκκαλης που έλεγε, προ τριών μηνών, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοσία, ξαφνικά είδε το φως το αληθινό και κατάλαβε πόσο καλή είναι η συμφωνία; Αν δεν ήταν Υπουργός, θα ψήφιζε υπέρ της Συμφωνίας;», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο αντιπερόεδρος της ΝΔ επισήμανε: «Ο κ. Πολάκης ψάχνει και το τελευταίο ευρώ που δόθηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Αλλά το 1.5 εκατομμύριο ευρώ που δόθηκε στην κ. Κουντουρά και στον σύζυγό της του ξέφυγε. Έβγαλε στη σέντρα τα ονόματα όσων είχαν πάρει διαφημίσεις από το ΚΕΕΛΠΝΟ στο παρελθόν, αλλά ξέχασε την κ. Κουντουρά γιατί τώρα είναι η 151η ψήφος».

Τέλος, σημείωσε: «Αναφορικά με τις αφίσες, είναι δυνατόν να μιλάει ο κ. Τσίπρας για στοχοποίηση βουλευτών; Εκείνος που μαζί με τα στελέχη του πέταγαν, το 2012, γιαούρτια και πέτρες εναντίον βουλευτών; Το πιο καταδικαστέο απ’ όλα στην Ελλάδα είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας. Είναι υποκριτής και ψεύτης».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη