11 Ιαν 2019

Πρώτη παρουσίαση του βιβλίου "με Αίσθημα Ευθύνης" του Σάββα Αναστασιάδη, στο "Porto Palace" την Κυριακή 13 Ιανουαρίου ώρα 11:00!

Σάββας Αναστασιάδης: Το βιβλίο μου "με Αίσθημα Ευθύνης" που θα παρουσιαστεί την Κυριακή 13/01 στις 11:00 το πρωϊ στο "Porto Palace"
είναι ένα βιβλίο διαφορετικό, δεν είναι καθόλου θεωρητικό, είναι βασισμένο στις θέσεις, τη στάση και την κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα γύρω από σημαντικά Εθνικά θέματα, με πραγματικά γεγονότα, έχει Ιστορία, αποκαλύψεις, παρασκήνιο, πως μπορεί να φτάσει μία προσπάθεια στο αποτέλεσμα ,τι γίνεται πίσω από τη σκηνή ... Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο πρώην Υπουργός κ. Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και πρ. Γεν. Γραμ. του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Άγγελος Συρίγος και ο Εκδότης- Πολιτικός αναλυτής κ. Σάββας Καλεντερίδης. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος - Διευθυντής της εφημερίδας «Εστία» Μανώλης Κοττάκης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων–Μενεμένης και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ./Κ.Μ. κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη