16 Φεβ 2019

Τι θα πει ο Ζάχαρης για την υπουργοποίηση της Ελευθερίας Χατζηγεωργίου;



Την υπουργοποίηση της κυρίας Ελευθερίας Χατζηγεωργίου ως νέας Υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης, προανήγγειλε ότι θα σχολιάσει αύριο κατά την παρουσίαση των νέων υποψηφίων του , ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης Συκεών,  Ηλίας Ζάχαρης.

Τι ακριβώς εννοεί ο Ζάχαρης και τι θέλει να πει για τη νέα υφυπουργό, η οποία έγινε δημοτική σύμβουλος Νεάπολης Συκεών όταν η παράταξη την οποία είχε υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2014 διασπάστηκε και αποχώρησε το ΑΠΑΝ, τα μέλη του οποίου παραιτήθηκαν;

Μέχρι τότε η νέα υφυπουργός ήταν αναπληρωματική.

Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό κενό που βιώνει στηρίζει ως υποψήφιο δήμαρχο έναν Δημοτικό Σύμβουλο της Παράταξης που το 2014 είχε υποψήφιο δήμαρχο τον Γρηγόρη Χατζησάββα.

Για όσους δεν θυμούνται, ο συμπαθέστατος Γρηγόρης είχε διατελέσει με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, δήμαρχος Νεάπολης από το 1986 έως το 2002 που κατέβηκε υποψήφιος νομάρχης με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ και έχασε πανηγυρικά από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Η παρουσίαση των νέων υποψηφίων της παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Νεαπολης - Συκεών του κ.Ζάχαρη θα γίνει στις 11 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην δημαρχείου Πεύκων.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του κ.Ζάχαρη:

Μία νέα ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων θα παρουσιάσει αύριο Κυριακή στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δημαρχείου Πεύκων (Ειρήνης 18, Πεύκα), ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νεάπολης -Συκεών, Ηλίας Ζάχαρης.

Στον χαιρετισμό που θα προηγηθεί της παρουσίασης, ο κ.Ζάχαρης θα παρουσιάσει τις σκέψεις της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ της οποίας είναι επικεφαλής, για τα Πεύκα και θα αναφερθεί στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεάπολης -Συκεών με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της Υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης από Δημοτική Σύμβουλο Νεάπολης -Συκεών.  


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη