1 Μαρ 2019

Σκληρός αρχηγός της αυστραλιανής μαφίας ο ιδιοκτήτης του ΙΧ που εξερράγη

Σκληρός αρχιμαφιόζος στην Αυστραλία φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του
αυτοκινήτου που ανατινάχθηκε το πρωί στην Γλυφάδα, χωρίς πάντως να έχει ξακαθαριστεί αν είναι ο ίδιος που τραυματίσθηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όνομα του αναγράφεται στο δίπλωμα του αυτοκινήτου που ανατινάχθηκε και ο οποίος σύμφωνα με αυστραλιανά ΜΜΕ βρίσκεται από το 2018 ή το 2017 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα. Στη χώρα του ήταν αρχιμαφιόζος, διακινητής ναρκωτικών και υπαρχηγός σκληρής και αδίστακτης συμμορίας με μηχανές.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας που χειρουργείται με σοβαρά τραύματα στα χέρια και στα πόδια έχει χαρακτηριστικά ανθρώπου αραβικής καταγωγής.

Παρά το γεγονός ότι ο Αυστραλός έχει διαφύγει από την Αυστραλία τα τελευταία χρόνια, ο συγκεκριμένος άνδρας θεωρείται ότι ασκεί ακόαμ μεγάλη επιρροή στον υπόκοσμο της χώρας που δρούσε. Έχει καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών αλλά και ήταν παρών στην απαγωγή του βαρόνου των ναρκωτικών Γουέιν Ρόντνει Σνάιντερ στην Ταϊλάνδη το 2015. Όπως γράφουν χαρακτηριστικά τα αυστραλιανά ΜΜΕ, «ο A.J.M. ζει στο πλούσιο παραλιακό προάστιο της Αθήνας, την Γλυφάδα, γνωστή και ως «τα ελληνικά Χάμπτονς».

Τα ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι έχει μεταφέρει τις μαφιόζικες δραστηριότητές του στην Ελλάδα και συνεργάζεται με την ρωσική μαφία.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη