14 Μαρ 2019

Συνεχίζεται ο σάλος με τα προσβλητικά μηνύματα της Λοΐζου (εικόνες)

Ιδιαίτερη κινητικότητα παρουσίαζαν το προηγούμενο διάστημα, πριν αποφασίσει να
κατέβει στο στίβο της πολιτικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της υποψήφιας πλέον ευρωβουλευτού, Μυρσίνης Λοΐζου.

Η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη άφηνε το… αποτύπωμά της με κάθε ευκαιρία, παίρνοντας αφορμή από θέματα της επικαιρότητας και σχολιάζοντας -συνήθως με τρόπο που προκαλούσε έντονες αντιδράσεις- τα τεκταινόμενα.


Προσβολές κατά των θυμάτων της«17Ν», «αγάπη» για την τρομοκρατική δράση, επαναστάτρια καθώς και «εισοδηματίας», όπως η ίδια έχει δηλώσει, έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τη δημόσια σφαίρα. Παρά το γεγονός ότι πλέον ο λογαριασμός της στο Twitter είναι απενεργοποιημένος, η δραστηριότητα της σε αυτό έχει μείνει.

Μάλιστα, χρήστες βλέποντας να περιλαμβάνεται στη λίστα των πρώτων υποψήφιων ευρωβουλευτών με τον ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να σχολιάσουν:

«Μυρσίνη Λοΐζου, ανακοινώθηκε επίσημα υποψήφια ευρωβουλευτής με σύριζα. Δεν είχαν αρκετούς υποστηρικτές της τρομοκρατίας φαίνεται, ήθελαν κι άλλους».

«Παλιά παρακολουθούσα τον λογαριασμό της κόρης του Λοΐζου. Έβριζε τους πάντες χυδαία, με απόγνωση και μίσος, μαζί και την μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είχε πλάκα πλέον, την έκοψα φοβούμενος ότι θα καταλήξει σε αυτοκτονία ή ψυχιατρείο. Τελικά κατέληξε σε ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ».

«Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουμε Μυρσίνη Λοΐζου για νηφάλιο λόγο και ένα καλό άνοιγμα στην Κεντροαριστερά» είναι μερικές από τις αναρτήσεις.
«Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγνώμη»

Ήταν 25 Απριλίου του 2015, όταν η κ. Λοΐζου σχολίαζε δηλώσεις του τότε υπουργού Δημοσίας Τάξεως, Γιάννη Πανούση, λέγοντας πως «τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη, ηλίθιε Πανούση», προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων.



Δεν είναι όμως μόνο η προκλητική αναφορά στα θύματα της τρομοκρατίας που εκθέτει ανεπανόρθωτα την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι και άλλες αναρτήσεις στις οποίες δεν κρύβει την αγάπη της για την τρομοκρατική δράση.

Όπως η φωτογραφία που ανέβασε με το σύνθημα «Λευτεριά στους Ενοπλους Αντάρτες», ή μια άλλη που επίσης προφανώς της άρεσε πολύ και θεώρησε καλό να την ανεβάσει στον λογαριασμό της.

Μια φωτογραφία με το σύνθημα «Ντύσου Πρόχειρα και Πάρ’ το Ρόπαλό σου, Δείρε τον Φασίστα που Ζει στον Όροφό σου».

Σε αντίστοιχο ύφος και η ανάρτηση για τρομοκρατικό δέμα που είχε σταλεί στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.



Εξοργιστική πάντως είναι και η ανάρτηση της κ. Λοΐζου λίγες μόλις ημέρες μετά την φονική πυρκαγιά που κόστισε τη ζωή σε 100 ανθρώπους στο Μάτι. Βάζοντας στο στόχαστρο μια κυρία της περιοχής, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί έμμεσα να υπερασπιστεί τον πρώην υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο οποίος κατά την επίσκεψή του στο Μάτι έριχνε τις ευθύνες στην… άναρχη δόμηση, υποστηρίζοντας πως οι Αρχές έδρασαν με σχέδιο την κατάλληλη στιγμή.

Στην ανάρτηση η κ. Λοΐζου επικρίνει τα λεγόμενα μιας κατοίκου η οποία επιτίθεται στον κ. Καμμένο. «Τι νόημα έχει για τη ζωή των ανθρώπων αυτών και όλων εμάς των υπολοίπων τέτοιου είδους σκέψεις σε δημόσια θέαση» αναρωτιέται η ίδια.
Παράλληλα, στο στόχαστρό της κατά το παρελθόν έχει βρεθεί και ο ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για θέματα Υγείας, Βιτένις Αντριουκάιτις, στον οποίο απευθύνεται όχι και με τον πιο… κόσμιο τρόπο.
ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη