14 Μαρ 2019

O νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας να προέλθει από την Προοδευτική Παράταξη

«Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να προέλθει πιστεύουμε από τη Προοδευτική
παράταξη, χρειάζεται ένα πρόσωπο που να μπορεί να ενώνει το λαό», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Παράλληλα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.


Η Φώφη Γεννηματά έκανε λόγο για ένα κρυφτό ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, καταλογίζοντάς τους μικροπολιτικά παιχνίδια πίσω από τις υπό αναθεώρηση συνταγματικές διατάξεις.

«Αυτή είναι η ιστορία αυτής της πονεμένης αναθεώρησης σε σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία. Με αυτή φτηνή λογική αντιμετωπίζουν το ιστορικό θεσμικό αυτό εγχείρημα και οδηγούν πάλι σε τεχνητή πόλωση και διχασμό», τόνισε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προσθέτοντας ότι μοιάζει η «παλιά δεξιά της Νέας Δημοκρατίας με τη νέα δεξιά του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μόνο ρητορικά έχουν αντιπαλότητα Και συναντιούνται στις συντηρητικές πολιτικές. Θα μπορούσαν μια χαρά να συνεργαστούν την επόμενη μέρα εκλογών αλλά αυτό όχι λύση για τον τόπο», ισχυρίστηκε η Φώφη Γεννηματά.

Την ίδια ώρα, αναφερόμενη στην τραγωδία στο Μάτι, κατηγόρησε την κυβέρνηση για κυνικότητα.

«Το ζήσαμε και με τη φωτιά στο Μάτι που έστησαν το ίδιο βράδυ θέατρο με την παρουσία του πρωθυπουργού και τώρα συνεχίζουν να προκαλούν με απίστευτο κυνισμό βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές», υπογράμμισε και κάλεσε τους πάντες να σεβαστούν επιτέλους τα θύματα.

Μάλιστα, ειδική μνεία έκανε και στα θύματα των τρομοκρατικών χτυπημάτων! «Αρκετά και με τον κυνισμό και με τις προκλήσεις», είπε η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΣΥ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη