25 Απρ 2019

Drones κατασκοπεύουν σπίτια στην Ελλάδα – Ποιοι τα χρησιμοποιούν τώρα, ποιοι θα τα χρησιμοποιήσουν μετά

Οι χειρότεροι φόβοι γίνονται πραγματικότητα…

του Κίμωνα Χαραλάμπους
Η διαβίωση στην Ελλάδα γίνεται όλο και πιο δύσκολη, αναφορικά με την προστασία των κατοικιών, ειδικά στις μεγάλες πόλεις.

Η φτωχοποίηση και η πολιτική των ανοιχτών συνόρων έχουν αυξήσει την εγκληματικότητα, η οποία μάλιστα… «προοδεύει» χάρη στην τεχνολογία.


Για του λόγου το ασφαλές, πλέον οι ληστές σπιτιών χρησιμοποιούν ακόμη και drones με κάμερα για να κατασκοπεύσουν σπίτια που θέλουν να ληστέψουν.

Ο τηλεοπτικός σταθμός «STAR» κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες από την καταδίωξη κακοποιών στην περιοχή της Άνοιξης, οι οποίοι εδώ και μέρες σαρώνουν τα βόρεια προάστια των Αθηνών.

«Τι να πω ότι δεν υπάρχει κράτος, αστυνομία, εδώ έχουν κατακλέψει όλα τα σπίτια», αναφέρει κάτοικος της περιοχής.

Όπως τονίζεται, τον τελευταίο καιρό, ληστές ευνοούνται από την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Χρησιμοποιούν τα κατασκοπευτικά drones, για να έχουν πλήρη εικόνα των χώρων του σπιτιού που βάζουν στο στόχαστρο.

Οι πολίτες δεν γνωρίζουν πια τι τους ξημερώνει. Η ζωή στις πόλεις γίνεται όλο και πιο δύσκολη, ακόμα και σε περιοχές που θεωρούνταν σχετικά ασφαλείς.

Τους κατασκοπεύουν ακόμα και drones εγκληματιών.

Δεν αποκλείεται αργότερα, λόγω αυτών των περιστατικών και πολλών άλλων, η όποια εξουσία να καταργήσει την χρήση των drones από ιδιώτες και μόνο το Κράτος να έχει το προνόμιο χρησιμοποίησής τους.

Οι πολίτες θα το δεχθούν, καθώς έτσι δεν θα τους κατασκοπεύουν οι εγκληματίες. Θα τους κατασκοπεύουν όμως κάποιοι άλλοι…
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη