Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ - ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ Για το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΚΕΔΕ
ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Αισοδοξία για το 2020!

Η τέταρτη εξουσία πάει Βουλή – 26 δημοσιογράφοι που κατεβαίνουν υποψήφιοι με τη ΝΔ (Εικόνες)

17 Ιουν 2019

Στις 7 Ιουλίου λοιπόν οι Ελληνες καλούνται να ψηφίσου για τις βουλευτικές εκλογές και στη
Νέα Δημοκρατία οι υποψηφιότητες… γέμισαν δημοσιογράφους.

Επισήμως ή μη, τους μετρήσαμε και βρήκαμε 26! Ίσως υπάρξουν κι άλλοι, στην πορεία.

Το τελευταίο «κύμα» δημοσιογράφων – υποψήφιων βουλευτών με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που προστέθηκε, αφορούσε τον Μπάμπη Παπαδημητρίου του ΣΚΑΪ (στον νότιο τομέα της Β’ Αθηνών), τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο (στην Α’ Αθήνας) και τον Δημήτρη Μαρκόπουλο (στη Β’ Πειραιά).

Βεβαίως, το πάλαι ποτέ… ασθενές φύλο κυριαρχεί. Η τέως βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, θα είναι στην Α’ Αθηνών και η Σοφία Βούλτεψη στον νότιο τομέα της Β’ Αθηνών.
Ξεχωρίζουν, βεβαίως, δύο συνάδελφοι και πανέμορφες παρουσίες. Η δημοσιογράφος Χαρά Ξάνθη θα είναι στον ανατολικό τομέα της περιφέρειας Αττικής (πρώην υπόλοιπο Αττικής) ενώ η Άννα Καραμανλή οδεύει για τέταρτη συνεχόμενη εκλογή, στον νότιο τομέα της Β’ Αθηνών αυτή τη φορά.

Επίσης, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Σύνθια Σάπικα πιθανότατα θα είναι υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης, η Εμυ Λιβανίου στον νότιο τομέα της Β’ Αθηνών, η Φωτεινή Αραμπατζή στις Σέρρες και η πανέμορφη Ελενα Σώκου στον Εβρο.Η Ελενα Σώκου

Κατά τα λοιπά, στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών θα είναι υποψήφιοι ο Αντώνης Πανούτσος και ο Γιάννης Λοβέρδος, στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών ο Θόδωρος Ρουσόπουλος και ο Φώτης Καρύδας, στην Α’ Αθηνών ο Δημήτρης Τσιόδρας που αποχώρησε από το Ποτάμι, στην Α’ Θεσσαλονίκης ο Κώστας Γκιουλέκας ενώ σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Δημήτρη Βενιέρη, στη Μαγνησία ο Χρήστος Μπουκώρος, στην Αργολίδα ο Γιάννης Ανδριανός, στην Εύβοια ο Σίμος Κεδίκογλου, στην Πιερία ο Φώντας Μπαραλιάκος, στην Καβάλα ο Μακάριος Λαζαρίδης, στην Ηλεία ο Γιώργος Κοντογιάννης και στη Λέσβο ο Θεόφραστος Οικονομίδης.
Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη