17 Ιουν 2019

Το Twitter «γλεντάει» τον Τσίπρα για τα ελληνοτουρκικά (εικόνες)

Τους χειρισμούς Τσίπρα με τα ελληνοτουρκικά σχολιάζει το Twitter.


Οι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν με καυστικό τρόπο τους χειρισμούς του πρωθυπουργούΑλέξη Τσίπρα με τα ελληνοτουρκικά, καθώς από τη μια πλευρά προχώρησε σε κινήσεις που δημιουργούν ένα κλίμα κρίσης, ενώ από την άλλη πλευρά καθησυχάζει και υιοθετεί τη ρητορική ότι διαθέτει ισχυρά διεθνή ερείσματα απέναντι στην Τουρκία χάρη στην πολιτική της κυβέρνησης.


ΔΕΙΤΕ κάποιες από τις αναρτήσεις:


Το σωστό πάντως είναι αν η κατάσταση με την Τουρκία είναι έκρυθμη να αναβληθούν οι εκλογές επ αόριστον...
Παίξατε με Novartis, δε βγήκε. Με 7ήμερη εργασία, δε βγήκε. Με fake news τύπου χελώνα, δε βγήκε. Τώρα παίζετε το τελευταίο σας χαρτί, το εθνικό θέμα. Ούτε αυτό θα σας βγει. Γιατί όλα αυτά για να πετύχουν, προυποθέτουν ηλίθιους ψηφοφόρους.

"Η κατάσταση με την Τουρκία είναι εξαιρετικά επικίνδυνη κι η μόνη λογική κίνηση " θα ήταν να είχε εξαφανιστεί από πέρσι ο πολιτικός ζουμπάς, μήπως είχαμε σώσει και την Μακεδονία.

Ποιος ξερει τι εχει στησει αυτο το κουμμουνι ο με τον μογγολο Ερντογαν...
Αναθεματισμενα κουμμουνια...


Στην Κύπρο δεν έγινε ούτε ΚΥΣΕΑ ούτε συμβούλιο αρχηγών.Αναμενόμενο καθώς η Κύπρος είναι κανονικό ευρωπαϊκό κράτος.
Εχει επμιστοσυνη ο Αναστασιαδης γιατρε μου στον θιασο του πιθητα!!!στον Κατρουγκαλ!!στον μπαρμπα Φωτη!στην Γιδοβασιλη !στον Αποστολακη!γιατι μες στην ζεστη να μαζευει τους δικους του απο τις παραλιες για ? 😂ξερεις τι ζεστη εχει στην Κυπρο??


Θα αρχίσουμε να φοβόμαστε και να ανησυχούμε αν μετά το αρχίσει η ερτ να παίζει Παπαφλέσσα, Μπουμπουλινα και Μαντώ Μαυρογένους... 🥴
Δεν έχει φέρει ούτε ένα φράγκο από επένδυση στον τόπο του, κοιμάται όρθιος για το πως λειτουργούν οι επιχειρήσεις, αλλά είναι μανούλα να παρατείνει την κατάληψη του καθεστώτος, μετά από τόσα χρόνια σπουδών στις κοπάνες και μεταπτυχιακό στις καταλήψεις


Ο ελληνικός λαός μπορεί να αισθάνεται ασφαλής.Με ομοψυχία, εγρήγορση και αποφασιστικότητα υπερασπιζόμαστε τα εθνικά μας δίκαια,με όπλο την διεθνή νομιμότητα και το ενισχυμένο διπλωματκό μας κύρος.Ποτέ άλλοτε δεν είχαν τόσο ευρεία υποστήριξη από την διεθνή κοινότητα οι θέσεις μας.



Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Fake σύσκεψη για το Μάτι με 102 νεκρούς...

Fake σύσκεψη στο Για να δούμε τον ξεπουλητή σε ρόλο "Αλ6ς ο Τουρκοφάγος"...

Όχι μόνο στις εθνικές καταστροφές αλλά & στα εθνικά θέματα οι παραμένουν το ίδιο...

Επικίνδυνα ΑΝΙΚΑΝΟΙ & ΓΕΛΟΙΟΙ

Κοιμηθείτε ήσυχοι.
Την πατρίδα θα την σώσουν οι κουβαλημένοι του αριστερού βοδιού απ' το
Ιράν, Ιράκ, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Αιθιοπία, Αλγερία, Ανγκόλα, Γκαμπόν, Γουινέα, Ερυθραία, Ζάμπια, Ζιμπάμπουε,
οι Ρομά και οι Gay
κι όχι οι νοικοκυραίοι

Με τη σύγκληση και με όλη αυτή την ανησυχία που προκάλεσαν οι τρίβουν τα χέρια τους οι υπέυθυνοι για psy ops των Τούρκων.Η δουλειά τους γίνεται από άλλους χωρίς να κουραστούν καθόλου αυτοί

Για να καταλάβετε πόσο ανεύθυνος είναι ο κ οι ... Δηλώσεις "πολεμικού τσαμπουκά" μόνο καλό ΔΕΝ κάνουν στον τουρισμό κ την οικονομία μας. Να τα θυμάστε αυτά σε 1 μήνα όταν οι επόμενοι θα βρουν άδεια ταμεία κ άπειρα προβλήματα να λύσουν.


Ο ελληνικός λαός μπορεί να αισθάνεται ασφαλής.Με ομοψυχία, εγρήγορση και αποφασιστικότητα υπερασπιζόμαστε τα εθνικά μας δίκαια,με όπλο την διεθνή νομιμότητα και το ενισχυμένο διπλωματκό μας κύρος.Ποτέ άλλοτε δεν είχαν τόσο ευρεία υποστήριξη από την διεθνή κοινότητα οι θέσεις μας.
Σύντροφε το'χεις σκεφτεί να
παραιτηθείς από υπουργός και να κατέβεις καλλιστεία;;
Μετά των εκλογών μην το γελάς, να τις κυνηγάς τις εμπειρίες pic.twitter.com/oyg1Z0nT6h


Προβολή εικόνας στο Twitter

Πρώτη φορά ανακοινώνεται ΚΥΣΕΑ κι ο κόσμος αναρωτιέται "τι άλλο καραγκιοζιλίκι θα κάνουν τα βλαμμένα μπας και μείνουν λίγο ακόμα στην καρέκλα;"

Αμόρφωτε καταληψία, η οργή του λαού είναι τέτοια, που άμα κανεις πως αναβάλλεις τις εκλογές, θα εύχεσαι πραγματικά να σε είχε διακορευσει ο Πορδητης


Εγώ θυμάμαι κάτι άλλες κρίσιμες στιγμές που κάποιοι συζητούσαν μπουκαδούρα στο Νομισματοκοπείο,δελτίο,στρατό στους δρόμους κ έσπερναν διχόνοια με ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν κ δεν θυμάμαι καμία ενότητα.Δεν ξέρω αν τους ξέρεις αυτούς τους ανεύθυνους αλήτες. https://twitter.com/RenaDourou/status/1140317068597899264 

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη