9 Ιουν 2019

Απίστευτη καταγγελία: Εργοδότες δεν άφησαν εργαζόμενους μαθητές να δώσουν Πανελλήνιες

Αγανάκτηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Χανίων η καταγγελία πως οι
εργοδότες αλλά και οι συνάδελφοι τεσσάρων μαθητών που φοιτούσαν στο εσπερινό ΓΕΛ Χανίων και σκόπευαν να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις, τους στέρησαν αυτήν την ευκαιρία.

Τα όνειρα και οι κόποι μια χρονιάς γκρεμίστηκαν για τέσσερις εργαζόμενους – μαθητές στα Χανιά.


Την Παρασκευή μόλις δύο από τους μαθητές του Εσπερινού ΓΕΛ Χανίων, κατάφεραν να βρεθούν στην εκκίνηση των Πανελληνίων, αφού για τέσσερις συμμαθητές τους, εργοδότες και συνάδελφοι τους άναψαν «κόκκινο» στερώντας τους την ευκαιρία της συμμετοχής.

«Θα μπορούσαν να αλλάξουν βάρδια, για να μπορέσουν να δώσουν εξετάσεις. Προσοχή, αλλαγή βάρδιας όχι άδεια. Να επισημάνω δε, ότι την ίδια αρνητική στάση είχαν και οι συνάδελφοί τους» ήταν το αρχικό σχόλιο της Λυκειάρχη Ευαγγελίας Σαρρή που με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε το γεγονός, ως εξής:

«Οι μαθητές του Εσπερινού ΓΕΛ. Χανίων κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπάθησαν όλη τη χρονιά να προετοιμαστούν για τις Πανελλαδικές. Μετά την δουλειά αν και κουρασμένοι παρακολούθησαν τα μαθήματα ενισχυτικής που έκαναν οι συνάδελφοι. Όμως σήμερα μόνο δύο συμμετείχαν στις εξετάσεις.



Δυστυχώς στους υπόλοιπους οι εργοδότες τους δεν τους επέτρεψαν να αλλάξουν βάρδια για να μπορέσουν να δώσουν. Προσοχή, αλλαγή βάρδιας όχι άδεια. Να επισημάνω ότι την ίδια αρνητική στάση είχαν και οι συνάδελφοί τους. Μόνο ντροπή και οργή γι αυτή την κατάσταση. Ούτε να σχολιάσω δεν μπορώ… Ντροπή!».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη